Megszakítanátok a kapcsolatot a születiekkel a párotok kérésére?
Ha nem szeretnéd megszakítani velük a kapcsolatot - bár ez alapján én biztos, hogy ezt tenném-, akkor engedd meg, hogy a férjed megtegye.
Nálunk ugyanez a szitu, nem szeretjük egymást anyósékkal, jó párszor borsot törtek az orrom alá, így teljes mértékben hanyagolom őket, az egész családot.
Múlt héten pl. abból volt orbitális balhé, hogy nem jelentem meg a sógorom esküvőjén. Nem éreztem kötelezőnek.
A férjem akkor megy hozzájuk, amikor akar, én köszönöm, nem kérek belőle.
Nálatok ezt nem lehetne megoldani? :)
Szerintem ez nem kifejezetten arra kérés volt, hogy szakítsd meg a kapcsolatot.
Hanem, hogy itt az ideje eldöntened a szüleid, vagy az új párod választod családnak.
Meg lehet érteni a férjet is! Nekem nagyszüleim ugyanezt csinálták apámmal, most is a hetekben nagyapám lopással vádolta meg. Illetve terjesztenek róla dolgokat a családban (alkoholista, veri anyát, felbujtja anyámat, hogy megölje nagyszüleim (!!!), lop, megverte tatám) fele sem igaz, de még az 1/10 része sem.
Mi lenne, ha kompromisszumot kötnétek, neki nem kell mennie semmilyen családi összejövetelre, vagy ahol szüleid vannak, te meg cserébe minden alkalommal védelmedbe veszed ha támadják, de otthon nem mondod el miket találtak ki már megint.
Ja és a "valami oka biztos, hogy van" kételkedőknek. Apát azért utálják nagyszüleim, mert nem diplomás, és mert van saját véleménye, nem tatám véleményét követi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!