Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megszakítanátok a kapcsolatot...

Megszakítanátok a kapcsolatot a születiekkel a párotok kérésére?

Figyelt kérdés
Sohasem értettem, hogy a szüleim miért gyűlölik a férjem, mert okot szerintem soha nem adott rá, de most ráfogták, hogy felgyújtotta a gabonaszárogatójukat és ezzel átlépték szegény férjem ingerküszöbét, mert a rendőrségen kötött ki miattuk ártatlanul. Azt szeretné, ha semmi közünk nem lenne többé a szüleimhez, ezért meg kell szakítanom velük a kapcsolatot, vagy ha nem, akkor elhagy. Nagyon haragszom a szüleimre, de szeretem is őket, ezért nem tudom, hogy mitévő legyek!
2013. okt. 2. 11:39
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem szeretnéd megszakítani velük a kapcsolatot - bár ez alapján én biztos, hogy ezt tenném-, akkor engedd meg, hogy a férjed megtegye.

Nálunk ugyanez a szitu, nem szeretjük egymást anyósékkal, jó párszor borsot törtek az orrom alá, így teljes mértékben hanyagolom őket, az egész családot.

Múlt héten pl. abból volt orbitális balhé, hogy nem jelentem meg a sógorom esküvőjén. Nem éreztem kötelezőnek.

A férjem akkor megy hozzájuk, amikor akar, én köszönöm, nem kérek belőle.

Nálatok ezt nem lehetne megoldani? :)

2013. okt. 2. 12:05
 22/43 anonim ***** válasza:
96%
#18, tudod, vannak olyan "valakik", akikhez képest a "senki" egy sokkal jobb állapot... a kérdésben szereplő szülők pont ilyennek tűnnek...
2013. okt. 2. 12:08
 23/43 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem kifejezetten arra kérés volt, hogy szakítsd meg a kapcsolatot.

Hanem, hogy itt az ideje eldöntened a szüleid, vagy az új párod választod családnak.

Meg lehet érteni a férjet is! Nekem nagyszüleim ugyanezt csinálták apámmal, most is a hetekben nagyapám lopással vádolta meg. Illetve terjesztenek róla dolgokat a családban (alkoholista, veri anyát, felbujtja anyámat, hogy megölje nagyszüleim (!!!), lop, megverte tatám) fele sem igaz, de még az 1/10 része sem.

Mi lenne, ha kompromisszumot kötnétek, neki nem kell mennie semmilyen családi összejövetelre, vagy ahol szüleid vannak, te meg cserébe minden alkalommal védelmedbe veszed ha támadják, de otthon nem mondod el miket találtak ki már megint.

Ja és a "valami oka biztos, hogy van" kételkedőknek. Apát azért utálják nagyszüleim, mert nem diplomás, és mert van saját véleménye, nem tatám véleményét követi.

2013. okt. 2. 12:08
 24/43 anonim ***** válasza:
62%
#23 " Apát azért utálják nagyszüleim, mert nem diplomás, és mert van saját véleménye" - na ya, a szimpla rosszindulatú embernél van egy sokkal borzalmasabb fajta, a "csak jót akaró"...
2013. okt. 2. 12:11
 25/43 A kérdező kommentje:
De, úgy értette. Azt mondta, hogy ha egyszer átmegyek hozzájuk, akkor csomaggal menjek, mert vissza nem enged. 8 év alatt először emelte meg a hangját, amior velem beszélt.
2013. okt. 2. 12:12
 26/43 anonim ***** válasza:
19%
Szakítsd meg, és maradj a kisajátítós férjeddel! A barátaidtól is eltiltottál már?
2013. okt. 2. 12:13
 27/43 anonim ***** válasza:
94%
Ti hülyék vagytok hogy a férj ellen vagytok... Hát én megértem a férjed!
2013. okt. 2. 12:15
 28/43 anonim ***** válasza:
60%
Ez elég gáz. Amúgy lehet van egy olyan stílusa, amit nem bírnak, ha mással is ilyen zsarnokoskodó.
2013. okt. 2. 12:16
 29/43 A kérdező kommentje:
Nem, ez honnan jött? Szó sem volt itt barátokról!
2013. okt. 2. 12:16
 30/43 anonim ***** válasza:
100%
Ha teljesen ártatlanul bemószerolták a rendőrségen - hát akkor bizony nem mennék addig hozzájuk, míg bocsánatot nem kérnek, meg nem követik a férjed. Ezt ki kell várni, addig is szeretheted őket, de ezt a lépést nekik kell megtenni!
2013. okt. 2. 12:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!