Milyen gyakran bánt meg a párod? Mit veszel megbántásnak? Hogy reagálod le?
Figyelt kérdés
2009. nov. 7. 18:51
1/8 anonim válasza:
Neha a fejemhez vagja,hogy alkalmankent kisegit penzzel...:(
2/8 anonim válasza:
Huu legutobb szinte CSAK megbànt...Mindig kritizàlja a fözésemet,krritizàlja a lakàst hogy nincs mindenütt kitakaritva(hozzàtenném van egy 8 honapos gyerekem)...Durvàn beszol ha valahovà elmentem a tudta nélkül,ha ö van sokàig valahol és felhivom,leszol,hogy miért zavarom?!Màr nem reagàlok sehogysem,majd csak leszokik rola,ha nem megszökök:)....
3/8 anonim válasza:
Mostanában már nem bánt meg annyiszor, de hogy meg is cáfoljam magam, akkor az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy most pont megbántott. Általában olyankor borul ki nálam a bili, amikor a fejemhez vág valamit, ami sértő. Duzzogok kicsit, de hamar megbocsájtok, s ő ezt kihasználva sosem kér bocsánatot...
4/8 anonim válasza:
Nem szokott előfordulni gyakran, de néha felemeli a hangját, mikor semmi ok sincs rá. Kritizálni nem szokott, csak olyan hangosan, ordítósan beszél - munkájából eredően. Van, amikor ezzel bánt, mert végülis ok nélkül ordibál rám. Ezt nem szeretem, de tudja és mikor észbe kap, bocsánatot szokott kérni.
5/8 anonim válasza:
Szomorú, hogy ennyire nem veszik észre magukat.Engem is gyakran megbánt, ha egy kicsit többet van otthon már kritizál.Mert ő maga a tökéletesség.Sokszor nem megbántani akar, csak olyan hangszínen beszél az emberrel,hogy ettől ideges leszek.
6/8 anonim válasza:
Nagyon régota vagyunk együtt,sosem bántott,még szóval sem.8hónapja szültem és van rajtam egy kis felesleg.Egyik éjjel az ágybol kiesett egy csavar felőllem,majdnem leszakadt,és akkor azt mondta egy tehén vagyok,tönkre teszem a drága ágyat.Teljesen meglepődtem,ez az én férjem?Egész éjjel nem aludtam.Nem kért még bocsánatot,de én elmondtam neki,mennyire megbántott.
7/8 anonim válasza:
Az enyémNagyon sokszor illetve csak ha valami nemtetszik neki egyszerüen megsértődik és akkor hetekig nem beszél senkivel.Tudja,hogy nekem ez rohadtúl fáj.A 31 év alatt még sosem kért bocsánatot.Mindíg én kezdem a békülést,de már qrvára unom ezt a viselkedést.
8/8 anonim válasza:
Soha nem bánt meg. Dicsér egész nap. Most várom a 2. babánkat de így is elmondja 100* mennyire szép vagyok és kívánatos és milyen jó hogy vagyunk neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!