Mit tennétek a helyemben?
Komoly gondolatok, javaslom, hogy hallgass meg valakit, aki ért hozzá:
http://www.youtube.com/watch?v=yQVI-fwSayc
Az alkohollal az a gond, hogy sok esetben pont a szerethető, rendes (és gyenge) emberek válnak a rabjaivá. Ez, majd később a félelem/ragaszkodás/beletörődés sarkallja arra a nőket, hogy velük maradjanak.
Ha ideiglenesen rá is hagyja az ivást, mert ráijesztesz, mindig ott lesz a lehetőség, hogy lecsúszik egy pohár bor, aztán nincs megállás.
A szerelem önmagában nem elég egy jó kapcsolathoz.
19. voltam.
20L
Drága Kérdező!
A legnagyobb jóindulattal írom ezeket a sorokat.
Tudod,így kezdődik,aztán veréssel és balhékkal végződik,átsírt ás átveszekedett éjszakákkal,szenvedéssel ate részedről.Tönkre fogod tenni az életed,el fogod pazarolni a fiatalságodat.Persze egyszer meggyűlölöd majd a piaszag és az undorítóan szánalmas viselkedése és az önzősége miatt,csak akkor már talán túl késő lesz.Vagy most futsz el,vagy soha.Te választasz magadnak sorsot.
Mielőtt a fejemhez vágnád,hogy fogalmam nincs az egészről és kívülálló vagyok,elmondanám,hogy nagyon jól tudom,miről beszélek.Sajnos a tapasztalat mondatja mindezt velem...
A probléma még mindig nincs megoldva, mint ahogy te hiszed, csak a szőnyeg alá lett seperve. Még most is a mentségeket keresed a számára, meg hogy milyen lelki baja van, stb...
De nem minden olyan rózsaszín, mint ahogy te ezt most elképzeled, sajnos rajtad sem lehet segíteni. Igazából tiszta szívből sajnállak, mert egyszer, túl későn rá fogsz döbbenni, hogy éveket pazaroltál egy senkiházira, és itt a többségnek igaza volt vele kapcsolatban.
De mivel még mindig mentegeted, igazából még most sem értem...mi is volt akkor a kérdés??
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!