Mit tennétek a helyemben?
Nem szeretnél szakítani mert szokta mondani, hogy szeret, meg te is őt.
A barátod alkoholista...ezért nem lehet megbízható.
Mit tegyél?-menj el a hétvégére, a kapcsolatnak nem lehet jó vége.
Pár év múlva itt írod ki kérdésnek, hogy lett egy csomó gyerek akit te tartasz el a gyesből a megbízható párod meg kocsmázgat mit tegyél?
persze szakítani akkor sem szeretnél, mert néha mondja hog y szeret...
Bocsi de nincs értelme a kapcsolatnak ha az egyik fél ennyire lehetetlen.
hány éves vagy? keress másik barátot....
Nem tudom, hány éves vagy, de idővel rájössz, hogy senkit nem lehet megváltoztatni! De persze, sok nő azt hiszi, hogy na majd nekem sikerül, stb...hát ébredj, kérdező, NEM fog sikerülni?
De miért is kínlódsz egy ilyen kapcsolatban? Miért nem keresel egy normális embert, aki nem alkoholista?
Jaa, mert hogy te szereted?? és mégis, mit szeretsz rajta? ezen elgondolkodtál már..hogy bűzlik a piától, megbízhatatlan hangulatember, semmibe vesz??
Gondolkozz, megéri?
De hát leírod, szakítani nem szeretnél...akkor mi itt a kérdés?
Azért megy oda, és nem Veletek, mert inni akar.
A szenvedélybetegség azt jelenti, hogy van neki már Valaki az életében, egy nagy szerelem - ez neki az alkohol, és Te csak a "második" vagy... foglalt fiúba szerettél bele. Veled "csak" kicsapong, de hűséges akar maradni az első választottjához. Ha féltékenykedsz, akkor nem kétséges a választása....
"hozzáteszem,hogy nagyon szeretem és ugyanezt mindig mondja Ő is nekem,tehát nem szeretnék most olyan választ ,hogy szakítsatok stb.)"
Hát akkor szenvedj, pazarold a fiatalságod és az idegeidet egy rohadt alkoholistára. Majd ha el kezd verni, mit csinálsz? Tűröd, mert szereted? Ha hülye vagy, akkor ezt érdemled, hogy szar életed legyen... Meg mi az, hogy ő szeret téged? Ő az alkoholt jobban szereti nálad. Miért kell neked egy ilyen sz*rember?
",tehát nem szeretnék most olyan választ ,hogy szakítsatok stb"
Kérlek, írd le, mit írjunk, és én bemásolom neked válasz ként.
"22éves vagyok,de én úgytudom,hogyha valami rossz v elromlik akkor nem kidobni kell,hanem megpróbálni megjavítani."
Igen, csak itt a probléma kívül esik a kapcsolatotokon, kívül esik a hatáskörödön: az ő térfelén van.
Ha ő hajlandó tenni saját magáért (a kapcsolatért nem fog), akkor állj mellette, természetes. De ha nem akar, nem áll hatalmadban hatni rá ebben... sajnos. Tudom, milyen érzés, saját tapasztalataimból szűrtem le, hogy nem áll hatalmamban más életére ilyen módon hatni.
Jaigen, hoyg hova fordulj: 1. Családsegítő Központ, 2. Addiktológia, 3. Háziorvos, 4. alkoholisták hozzátartozóinak névtelen, 12 lépéses csoportja (megtalálod a neten), 5. Kodependencia csoport (legutoljára válaszd ezt, mert maga a szakember is kodependens a legtöbb esetben, tehát itt a legkisebb a valószínűsége a kapcsolati rendszeretek gyógyulásának.
Apukád alkoholista?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!