Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Felőröl lassan ez a pénztelens...

Felőröl lassan ez a pénztelenség. Így hónap végére alig marad valamink. Mitévő legyek szerintetek?

Figyelt kérdés

Menjek dolgozni! Biztosan ezt gondoljátok. Mennék én kézzel lábbal. De nem tudok.

A gyermekünk 2 éves, már csak gyest kapok. Nincs hová visszamennem és a gyermekem sem tudom hová tenni. Bölcsibe nem tudom adni, ugyanis a legolcsóbb nálunk 30 ezer ft, plusz 12 ezer az étkeztetés. Ez rengeteg pénz, ráadásul nem is hiszem, hogy 80-90 ezer forintnál többet keresnék, hiszen nem jelenleg nem tudok a szakmámban elhelyezkedni.

Sajnos páromnak nem élnek a szülei, nekem sem él anyukám, apukám pedig nagyon sokat iszik, így a nagyszülői felügyelet sem megoldható.

A férjem rengeteget dolgozik, fizikai munkát, mégis alig keres valamit. Ha csinál heti 1 12 órát és bemegy minden szombaton is dolgozni, akkor kap 104 ezer forintot. De ekkor nagyon kikészül, egyszerűen már nem bírja a túlórákat. A szívem szakad meg érte, mikor látom hogyan jön haza és egész nap csak alszik.

Van kiút? Vagy ki kell húznunk óvoda kezdésig?

2013. szept. 25. 20:57
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
Próbálj keresni diáklányt, egyetemistát esetleg, akit 6 órában felvennél, hogy vigyázzon a gyermekedre. (Valószínűleg így délutáni, esti műszakot tudnál vállalni). Egy hónapra nézve ez sem lenne olcsóbb, mint a bölcsőde, de neki következő hónapban kell csak kifizetni az első ledolgozott hónapot (vagy heti részletben, vagy ahogy megbeszélitek). Csak figyelj arra, hogy megbízható embert találj.
2013. szept. 26. 08:01
 12/52 anonim ***** válasza:
Vállalhatnal gyermekmegorzest?
2013. szept. 26. 08:57
 13/52 anonim ***** válasza:
Mi költöztünk. Nem mondom, hogy könnyű volt, de megérte.
2013. szept. 26. 09:45
 14/52 anonim ***** válasza:
8-as, lehet, hogy nem egyszerű, de kitenni egy-egy apróhirdetést a helyi vegyesboltokban nem kerül semmibe, és lehet szerencséje is. Nem mondom, hogy nem kell hozzá, és hogy csak rajta múlik, de egy esélyt mindennek kell adni, ha az ember nehéz helyzetben van. (4-es)
2013. szept. 26. 11:05
 15/52 anonim ***** válasza:
10-es: egy diáklánynak fizet 700 ft-ot egy órára felügyeletért, már elvállalja! Ennél diákmunkára is csak kevesebbet kap. Amíg elmegy pár interjúra talán ki lehetne húzni így.
2013. szept. 26. 12:17
 16/52 anonim ***** válasza:
100%

4-es, próbáld ki, tegyél ki, adj fel hirdetést, hogy takarítást, bedolgozást keresel...elég hamar rá fogsz jönni, hogy jobb,ha a számod leveszed a hirdetésről, és csak email cím marad!

Én tényleg régóta próbálkozom, bármit elvállalnék mellékesként, de mindent ajánlanak, csak épp munkát nem. Esély szinte egyenlő a nullával így keresni szerintem.

8-as voltam

2013. szept. 26. 16:39
 17/52 anonim ***** válasza:

1. vagyok. Úgy látszik nem kapunk választ :/

Felénk,ami eléggé megy,az a kutyasétáltatás, bevásárlás, babysitterkedés és a takarítás. Sőt, van egy ipse az utcában, aki a fél környéknek vágja a füvet nyáron, elég jól el van belőle, ilyenkor ősszel gereblyézik és téliesíti a kerteket,ahol kell.Fizetéskiegészítésnek nem rossz munkák ezek.

Sőt,ha itt laknál a környéken még én is tudnék neked kisebb munkákat adni.

2013. szept. 26. 21:29
 18/52 anonim ***** válasza:
3%
En csak azt nem ertem ilyenkor,hogy miert vallalnak gyereket az ilyen rosszul elo emberek. A szuleim is akkor vagtak bele,amikor tudtak,hogy van boven tartalekuk es biztos allasa apumnak,amibol mindent igenyt kenyelmesen tudnak biztositani nekem es maguknak is, ugy is, ha anya egy idejig nem dolgozik.
2013. szept. 26. 22:13
 19/52 anonim ***** válasza:
94%
Utolsó, ha mindenki csak akkor vállalna gyereket, ha anyagi jólétben él, pár év múlva kihalna Magyarország!
2013. szept. 27. 04:21
 20/52 anonim ***** válasza:
5%
Tehát bármilyen nyomorra kell két gyerek, nehogy kihaljon Magyarország?
2013. szept. 27. 06:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!