Felőröl lassan ez a pénztelenség. Így hónap végére alig marad valamink. Mitévő legyek szerintetek?
Menjek dolgozni! Biztosan ezt gondoljátok. Mennék én kézzel lábbal. De nem tudok.
A gyermekünk 2 éves, már csak gyest kapok. Nincs hová visszamennem és a gyermekem sem tudom hová tenni. Bölcsibe nem tudom adni, ugyanis a legolcsóbb nálunk 30 ezer ft, plusz 12 ezer az étkeztetés. Ez rengeteg pénz, ráadásul nem is hiszem, hogy 80-90 ezer forintnál többet keresnék, hiszen nem jelenleg nem tudok a szakmámban elhelyezkedni.
Sajnos páromnak nem élnek a szülei, nekem sem él anyukám, apukám pedig nagyon sokat iszik, így a nagyszülői felügyelet sem megoldható.
A férjem rengeteget dolgozik, fizikai munkát, mégis alig keres valamit. Ha csinál heti 1 12 órát és bemegy minden szombaton is dolgozni, akkor kap 104 ezer forintot. De ekkor nagyon kikészül, egyszerűen már nem bírja a túlórákat. A szívem szakad meg érte, mikor látom hogyan jön haza és egész nap csak alszik.
Van kiút? Vagy ki kell húznunk óvoda kezdésig?
4-es, próbáld ki, tegyél ki, adj fel hirdetést, hogy takarítást, bedolgozást keresel...elég hamar rá fogsz jönni, hogy jobb,ha a számod leveszed a hirdetésről, és csak email cím marad!
Én tényleg régóta próbálkozom, bármit elvállalnék mellékesként, de mindent ajánlanak, csak épp munkát nem. Esély szinte egyenlő a nullával így keresni szerintem.
8-as voltam
1. vagyok. Úgy látszik nem kapunk választ :/
Felénk,ami eléggé megy,az a kutyasétáltatás, bevásárlás, babysitterkedés és a takarítás. Sőt, van egy ipse az utcában, aki a fél környéknek vágja a füvet nyáron, elég jól el van belőle, ilyenkor ősszel gereblyézik és téliesíti a kerteket,ahol kell.Fizetéskiegészítésnek nem rossz munkák ezek.
Sőt,ha itt laknál a környéken még én is tudnék neked kisebb munkákat adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!