Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az, amit soha sem tennél a...

Mi az, amit soha sem tennél a feleséged/férjed előtt/jelenlétében?

Figyelt kérdés
2013. szept. 24. 00:38
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
41%
És te a munkahelyedet egy lapon említed az otthonoddal? Szexelni se szoktak (általában :D) az emberek a munkahelyükön az otthonukban igen. Ha neked az a jó, hogy folyamatosan visszatartod a büfögést meg a fingást tedd azt. Bírom az ilyen "miszisz" Kivagyok én embereket, a való életben az ilyeneknek van a legtöbb vaj a fülük mögött.
2013. szept. 24. 17:56
 32/43 anonim ***** válasza:
63%
Itt volt aki írta, hogy a munkahelyen ha rád jön akkor is azt teszed-e..stb. Nem. A férjemen kívül senkivel nincs olyan szoros a kapcsolatom, hogy bármiféle ilyesmit megengedhessek magamnak! Az, hogy előtte megtehetem...az egy dolog. De ettől még a családomban sem fingolásztunk, meztelenkedtünk, böförésztünk és stb egymás előtt. Viszont azt gondolom, hogy normális esetben az embernek a párja az az egyetlen egy ember, aki a legközelebb áll hozzá! Tehát ha még előtte is feszengnem kéne, hogy jajj nehogy kicsússzon egy galamb...vagy nehogy előtte cseréljek betétet...hát azt nem tudnám hova tenni. Ki a franc előtt lehetnék úgymond teljesen "meztelen" és nyitott...ha nem az előtt az ember előtt, akivel jó esetben az egész életemet leélem?!
2013. szept. 24. 18:03
 33/43 anonim ***** válasza:
6%
Főleg, hogy egyes szexpózokban akaratlanul kicsúszik az a galamb. Nem análra gondolok, de szerintem úgyis mindenki tudja aki felnőtt.:DDD De gondolom ti úgyis csak sötétben csináljátok, takaró alatt az egységes etikettnek és szabályoknak megfelelő módon.
2013. szept. 24. 18:14
 34/43 anonim ***** válasza:
60%
betétcserélés??? nehogy már előtte... a kapcsolat szorosságához semmi köze. Egyszerűen undorító! Erre nem is tudok már mit írni, ez ritkán fordul elő...
2013. szept. 24. 18:59
 35/43 anonim ***** válasza:

Most hirtelen csak a betétcserélés és a nagydolog jutott eszembe.

(ha az olyan alapvető dolgoktól eltekintek, amit amúgy sem csinálnék meg EGYÁLTALÁN, pl. lerészegedés, megcsalás, meztelenül asztalon táncolás vmi olcsó dizsiben stb. :D)

2013. szept. 24. 20:17
 36/43 anonim ***** válasza:
EZ mind OK kivéve a lerészegedés :D
2013. szept. 24. 20:19
 37/43 anonim ***** válasza:
#33, nálam pl még nem csúszott ki egy galamb sem szex közben. és egyik partneremnél sem tapasztaltam ilyet. remélem nem arra gondolsz, mikor aktus közben feltöltődik a vagina levegővel. igen, az távozhat puki szerű hanggal, de ugye tisztában vagy vele hogy az nem fing?
2013. szept. 24. 20:45
 38/43 anonim ***** válasza:
Pin*fing
2013. szept. 24. 20:54
 39/43 anonim ***** válasza:
58%

A bújkálásra reagaltam a munkahely példával..nem hinném h annyira gyakran jön akárkire, hogy ezt bújkálásnak tekintse

Viszont ha egy munkahelyen meg tudja tenni az ember akkor otthon is nem? Tehát akárhogy veszem az esetek többségében a munkában messzebb van a mellékhelyiség, mint otthon. Csak egy példa volt, mert volt aki abszurdnak találja, hogy ezt meg lehet valósítani anélkül, hogy ne váljon nevetségessé a szituáció.

Azt is hozzátettem, ogy nem arról an szó, hogy nem szaladhat ki esetleg, de szándékosan nem teszem

Nem is értem mit kell ezen ennyit lovagolni.

Nem túrom az orrom, nem vakarom a fenekem emeberek közt, mert tanultam illemet, nálunk ebbe a mások előtti szellentés is beletartozik.

Pedig nyíltak vagyunk, tabuk nicsenek, mert ez sem az, de nem szoktunk ennyi, ha mégis kicsúszna nem szakadna le az ég, nem szeretne kevésbé a férjem, és én sem őt.

2013. szept. 24. 21:05
 40/43 anonim ***** válasza:
19%
Ezt az orrtúrást már csak te látod bele, teljesen parasztnak nem kell beállítani azt akinek más a véleménye. Senki se mondta, hogy szándékosan finganak meg büfögnek egymás előtt hobbiból, de ha hirtelen jönnie kell akkor kiengedi mert egyrészről képmutatás (te is emberből vagy) másrészről egészségtelen. Egyébként azokon az illemórákon tanulhattál volna egy kis helyesírást is.
2013. szept. 24. 21:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!