Mi az, amit soha sem tennél a feleséged/férjed előtt/jelenlétében?
Most hirtelen csak a betétcserélés és a nagydolog jutott eszembe.
(ha az olyan alapvető dolgoktól eltekintek, amit amúgy sem csinálnék meg EGYÁLTALÁN, pl. lerészegedés, megcsalás, meztelenül asztalon táncolás vmi olcsó dizsiben stb. :D)
A bújkálásra reagaltam a munkahely példával..nem hinném h annyira gyakran jön akárkire, hogy ezt bújkálásnak tekintse
Viszont ha egy munkahelyen meg tudja tenni az ember akkor otthon is nem? Tehát akárhogy veszem az esetek többségében a munkában messzebb van a mellékhelyiség, mint otthon. Csak egy példa volt, mert volt aki abszurdnak találja, hogy ezt meg lehet valósítani anélkül, hogy ne váljon nevetségessé a szituáció.
Azt is hozzátettem, ogy nem arról an szó, hogy nem szaladhat ki esetleg, de szándékosan nem teszem
Nem is értem mit kell ezen ennyit lovagolni.
Nem túrom az orrom, nem vakarom a fenekem emeberek közt, mert tanultam illemet, nálunk ebbe a mások előtti szellentés is beletartozik.
Pedig nyíltak vagyunk, tabuk nicsenek, mert ez sem az, de nem szoktunk ennyi, ha mégis kicsúszna nem szakadna le az ég, nem szeretne kevésbé a férjem, és én sem őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!