Mi az, amit soha sem tennél a feleséged/férjed előtt/jelenlétében?
(Köpködés: egyedül sem szoktam.
Megcsalás, a hátamögött sem)
Puki: szánékosan sosem. de más előtt sem, sosem volt szokás a csaladban
Nem szekelek előtte.
Nem cserélek tampont.
Ezeket nem az intimitásuk, hanem inkább az undorítóságuk miatt nem.
Mert egy gyantázás is intim, és abban mindig segít, de pl nem borotválkozom előtte a szemérmemnél, megvágnám magam, ha néz, mert úgy néz..
Nincs ilyen. Nálunk nem léteznek tabuk.
Cserélek előtte betétet...ha kell, akkor pukizom...stb.
Igen, elvonulok a wc-be, vagy másik szobába, ha pukizni kell ezt tettem 5 évesenis, mert ezt tanították a szüleim
Nem tabu, csak nem szoktam, szándékosan nem tenném, terrmészetesen volt, hogy kiszaladt, de az nem ugyanaz, mintha szándékosannyomnék egy "entert"
11.
Egy "jó bableves után" a munkahelyeden is mindenki előtt szellentesz? Vagy bújkálsz?
(Engem nem "bánt" jobban a bableves, mint akármi más,sosem értettem az ehhez az ételhez fűződő vicceket, azt hiszem szerencsés emésztésm van)
Semmi olyat nem teszek a férjem előtt, ami a nőiességemen csorbát ejtene. Nem azért, mert Ő nem fogadná el, hanem azért mert ennyit elvárok magamtól.
Egy nő szerintem legyen minden körülmények között nő.
Tehát nem szőrtelenítek előtte, szeretem ha csak a végeredményt látja. Nem fingok előtte, elmegyek a wc-be ha kell, és ennyi. A tusoláson kívül talán semmilyen tisztálkodással kapcsolatos dolog nem lehet közös, /no de a közös tusolás nem is arról szól/.
Nem káromkodok, nem böfögök, és nem, sose cserélek előtte betétet :)
Szóval hadd maradjak nő! Ez nem a másik elfogadásáról szól szerintem, hanem a saját igényekről.
Akkor én nagyon igénytelen vagyok. Egyedül a székelés az, amit nem csinálunk egymás előtt. Kivéve, ha sürgős és én mondjuk a kádban ülök, vagy ő mivel közös a fürdő WC-nk van. Meg azért a tamponcsere sem szokás. De van, hogy ő viszi ki a szemetest a fürdőből, és bárhogy is csomagol az ember, sajnos meglátszik, de ez miatt nem érzem magam kevésbé nőnek.
Az első évben nem mertem pukizni előtte (tudni kell, hogy mi esküvő után költöztün csak össze), ha borzasztó volt, mert volt, hogy már görcsölt a hasam, mert éppen filmet néztünk összebújva, és igen előtte babot éttünk.
De ma már (főleg, hogy gyerek is van) nincs tabu egymás előtt. Ez a házasság. Nem akarnám soha arra nevelni a gyerekemet, hogy bújjon el, ha pukiznia kell, így is megszenvedtük a székrekedést. Természetesen azt tudja, hogy idegen helyen nem illik, de ha kicsúszik az oviban játék közben, akkor mi van. Inkább mint, hogy fájjon a hasa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!