Mi az, amit soha sem tennél a feleséged/férjed előtt/jelenlétében?
A pukiról nekem az jut eszembe, mikor olyan 19-20 évesen volt egy pasim, és apukám faggatott, hogy mennyire komoly a dolog... Én persze mondtam, hogy ó, igen, ő a nagy szerelem, olvadoztam, stb.
Erre apa: "És fingtok-e már egymás előtt?"
Én: "De apaaa!"
Apa: "Akkor az nem is komoly."
:D Tényleg nem volt az. Hozzátenném, hogy apukámat életemben nem hallottam még galambokat eregetni. De gondolom, hogy anyámat már megtisztelte néhánnyal az elmúlt 35 év alatt. Nem direkt, vagy kicseszésből. De azért nem lehet mindig kirohanni a mosdóba egy galamb miatt. Vannak nagyon gyors galambok... Meg az ember a saját szobájában hadd csináljon már azt, amit akar.
Nagyon leragadtunk a puki, betét, székelés... szavaknál.
Amit nem tennék előtte (háta mögött sem), például társaságban vitatkozik valakivel és beállni a másik mellé, még akkor sem, ha éppen nincs a páromnak igaza.Majd négyszemközt megbeszéljük. Én ezt sem tenném.Egyébként a puki megy nálunk is,persze nem direkt.:-)
Még jó, hogy itt mindenki azzal méri a kapcsolatának a komolyságát, hogy fingik - e a férje előtt. Ettől lenne bensőséges meghitt? Hát nem hinném.
Itt nem arról van szó, hogy merek vagy nem merek, hanem arról hogy akarok, vagy nem akarok. Én nem fingok a férjem előtt, és ő se előttem, legalábbis direkt nem. A gyerekeimet is erre nevelem. Mert szép dolog a tabuk nélküli élet, a másik elfogadása stb, de egy gyönyörű téli estén zárt ablakok mellett, nehogy már egymás sz.t szagoljuk, ha lehet bennünk annyi tisztelet a másik iránt, hogy erre ne kényszerítsük rá.
Amúgy meg nem ez a legfontosabb egy kapcsolatban úgy gondolom.
Becsatlakozok az igénytlen nőkhöz akkor.
Simán megfürdök amig párom borotválkozik.
Szőrtelenitést egyenesen ő csinálja nekem,epilátorral,én magamnak sosem tudom rendesen leszedni,ő leszedi 15 perc alatt mindenhol (igen,még a fenekem hajlatánál is) majdnem fájdalommentesen.Sőt,még egymás pattanásait is képesek vagyunk kinyomni.
Mindezt lassan 20 éve boldog házasságban,szóval a párom se normális,még mindig velem van,és szeret.
#14 puki témához: "szándékosan nyomnék egy "entert"" :D hát sírtam a röhögéstől :D
Szóval nálunk nincs tabu. Mindenki mindent a másik előtt. Nálunk a fürdő és a wc egybe van, szóval jött már ki úgy a lépés, hogy ha akartuk volna se nagyon tudtuk volna megoldani az elvonulást... értitek. Egyetlen kivétel van, a betét vagy tampon csere. Ez pedig azért alakult így, mert még az elején egyszer történt, hogy a párom jött utánnam, kérdezte hova megyek, én meg mondtam neki kicserélem a tampont. Na erre ő hátra arc, és már ott sem volt. Ebből már tudtam, hogy ezt az egyet nem akarja látni és ezt tiszteltben tartom, mondjuk nekem is jobb így. De az összes többi mehet.
Hát nem tudom, nekem a férjem sem az a fajta, aki kíváncsi arra, hogyan cserélem a betétet, hogyan szőrtelenítek, vagy éppen hány kocka papírt használok el nagydolognál.
Ő is szemérmes ilyen szempontból, pl. nem öltözünk át egymás előtt.
Én olyan családban nevelkedtem, ahol az ilyen dolgokkal elvonult az ember, bár csak egy férfi volt, a nagyapám, de akkor is. Nincs bajom azzal, aki nyíltabb ilyen téren, de én úgy vagyok vele, ami az én dolgom, az az én dolgom és kész. Ismertem olyat, aki wc fóbiás volt és az összes aktuális barátját berángatta maga mellé a klotyóba, ha vendéglátó helyen voltak, akkor is, és nem volt jó, hogy a barátja az előtérben várakozott. Sajnáltam a csajt is, a barátait is.
Ez a fingás dolog minden második kérdésben előjön. Én sem csinálom a párom előtt. Tudom, sokan úgy nőttek fel, hogy nyugodtan fingadozunk, alsógatyában mászkálunk, vakargatjuk a seggünk és a tévé előtt eszünk, színházról meg nem is hallottunk, de szerencsére még vannak olyanok akik normális körülmények között nőnek fel.
Ha kicsúszik semmi probléma, bár ilyen nálam nem történik, de nem nagy kunszt visszatartani.
Szóval sosem finganék. Sosem piszkálnám az orrom. Sosem borotválkoznék. Sosem nyomkodnám az arcom, piszkálnám a fogam, stb. Ettől még szeretem és meghitt a kapcsolat.
l22
Előző vagyok:
És ha a munkahelyeden jön rád az inger? Akkor odabüdösítesz? Én a párom is tisztelem annyira mint az olasz vagy akármilyen partnereket akikkel tárgyalni kell. Simán vissza lehet tartani, vagy be lehet menni a mosdóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!