Ti mit gondolnátok ezek után?
Véletlenül rátaláltam egy szex oldalra,ahol a férjem,mint kiderült be van regisztrálva!Kiderült viszont,hogy a homo oldalon van!Megismerkedésünk előtt 2 hónappal regisztrált!
Ti mit gondolnátok,mit tennétek a helyembe?Már van 2 gyermekünk is!Kicsit összezavarodtam!
Sziasztok megint!
Homo oldalra van regisztrálva,és onnan tudom,h melyik ő,h egy számomra ismert felhasználó néven van ott!Utoljára e hónap közepén járt ott!Egyértelműen az van az adatlapján,h urakat keres!DE!!!Azt tudom,h Én nagyon szeretem Őt és a férjem is mindig mondja,h szeret engem!Lehetséges,h tényleg csak szimpla kíváncsiságról van szó.Ezt csak remélhetem!Az biztos,h meg nem csal,mert mindig velünk van.Bár volt 2x fél évet külföldön,azt nem tudhatom,h ott mit csinált!Igazából kicsit zavar a tudat és fura,h ilyen oldalon van és keresett régen társat!Igyekszem összeszedni a gondolataimat és megkeresni a megfelelő időt arra,h ezt megbeszéljem vele!
Köszönöm a hozzászólásaitokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!