Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Írjak neki sms-t vagy ne?!

Írjak neki sms-t vagy ne?!

Figyelt kérdés

2éve nem beszéltünk a volt párommal!Azóta minden egyes nap eszembe jut..egyszerűen már kikészít a gondolat:)

Szóval neki van már elég jó ideje egy barátnője(10évvel fiatalabb kis p*csa,2.os gimis)Elvileg nem szereti!

Na mindegy,írjak vagy sem!

Ha igen akkor mit?

Nem lenne gáz?

Köszi:)

2009. nov. 5. 22:49
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
82%
Felejtsd már el! Ő rég elfelejtett! Vőlegényed van! Saját életed! Ezt éld, mert különben sajnálkozhatsz EZ után két év múlva!
2009. nov. 6. 09:44
 32/43 anonim ***** válasza:
79%
én is csatlakozom az előttem szólókhoz,te még mindég odáig vagy az exedért,a vőlegényed felé ez elég gerinctelen dolog nem gondolod?ő ezt gondolom nem tudja ,hogy te a másikról ábrándozol,
2009. nov. 6. 09:47
 33/43 anonim ***** válasza:
86%

Ha magát valamilyen szinten ezzel meg akarja nyugtatni a kérdező , miért ne tegye meg.

Nem lesz ettől leharapva seniknek a feje. Megbizonyosodhat róla, hogy a másik már túllépett rajta, és onnantól nyugodt szívvel élheti tovább az életét. Ha meg még esetleg ott lapul, szunnyad valami komolyabb, akkor arra is fény derülhet, mielőtt még túl késő.

2009. nov. 6. 09:57
 34/43 anonim ***** válasza:
84%
Nem olvastam végig a hozzászólásokat, de tuti, hogy én nem írnék.
2009. nov. 6. 10:06
 35/43 anonim ***** válasza:
66%

> Ha magát valamilyen szinten ezzel meg akarja nyugtatni a

> kérdező , miért ne tegye meg. Ha magát valamilyen szinten

> ezzel meg akarja nyugtatni a kérdező , miért ne tegye meg.

Persze, nyugodtan traktáld ilyen hülyeséggel. És ha a jelenlegi párjával mégis jól elvan? Ha a párja elolvassa az sms-eit? stb.

Nem kell a szarkavarás, sztem.

2009. nov. 6. 10:19
 36/43 anonim ***** válasza:
100%

Miért sms-t írnál?

Hívd fel, kérdezd meg, h hogy van, mit csinál, és a hangjából úgyis tudod, h érez-e még valamit.

Sztem csak beijedtél, h elmész, nem vagy biztos a dologban.

Sztem hívd fel, én is felhívtam egy év után, mondjuk mi 7 évig voltunk együtt. Beszéltünk pár szót, és letettem, mert rájöttem, h már semmi közöm hozzá, és tulajdonképp nem érdekel, h vele mi van, inkább én akartam mesélni magamról. Arra meg ő nem volt vevő. Azóta nem beszéltünk, nem is találkoztunk, nekem viszont családom lett. Néha ha találkozok közös ismerősünkkel, nem kérdezek semmit, ők pedig nem mesélnek. Ez így van jól. Nehéz a leválás, ezt látom Te is tapasztalod, de túl leszel rajta, hívd fel, utána pedig megnyugodva menj el Írországba:)

2009. nov. 6. 16:31
 37/43 A kérdező kommentje:

Hát Ti aztán segg hülyék vagytok!

Mondom,h baráti alapon!Én hagytam ott,mert nem szerettem!

És a szüleink jó viszonyban vannak,anyujaink legjobb barátnők és most halt meg az apja!De nem tudtam,h gáz lenne e írni!

Szeretem a párom,nem hagynám el semmiért és senkiért..Azért nem akarom,h a kis csitrije megtudja mert egy idegbeteg állat!Nem vagyok se féltékeny sem pedig szerelmes...De ha ezt ti nem bírjátok felfogni akkor elég idióták lehettek!

Hmmmmmmmm:)

Vicces

2009. nov. 7. 00:35
 38/43 A kérdező kommentje:

Ja és tisztelet a kivételnek!Azoknak megy +!!

Ja és azért készít ki a gondolat,mert előtte legjobb barátok voltunk,mint már mondtam!Együtt nőttünk fel!

És,h miért kérdeztem,h mit írjak!Azért mert nem tudom,h lehet ilyen esetben "közeledni"..azaz megkezdeni egy párbeszédet!

Miért hívtam csitrinek??

Mert egy 15éves p*csa platina szőke hajjal,verekedős,buta,lökött pláza cica aki a saját anyját képes lenne megölni ha neki úgy tetszene!!

Ezért!

Kell még valamit írnom azért h egyes emberek megértsék,h NEEEEM vagyok szerelmes,SEM féltékeny sem semmi!!!

Nem dörgölök semmit az orra alá!

Hisz tudja ő,h mi van velem!Ezért is nem keres..

Megmondtam neki annak idején,h hagyjon mert párom van,mert mikor már új párom volt még zaklatott!!!Szó szerint!

Remélem kielégitettem mindenki kíváncsiságát!

2009. nov. 7. 00:44
 39/43 anonim ***** válasza:
85%

Én azt hiszem értem, hogy miért szeretnél írni, de szerencsére még nem voltam ilyen helyzetben, sosem alakult úgy, hogy a legjobb barátommal jöjjek össze. De amiket láttam magam körül, az ilyen esetekből vagy sírig tartó házasság, vagy csak a baj van!

Alapesetben azt mondanám, hogy bármilyen fájó a barát elvesztése, ne írj neki, viszont így, hogy az apukájával ez történt nem rész, szerintem is felhívhatod megkérdezni, hogy mi van vele, hogy van. Elmondod, hogy mikor mész külföldre és ennyi. Ezután már tudni fogja a számodat és a akar, akkor baráti alapon keresni, akkor majd keres.

Amúgy tök lényegtelen, hogy van-e barátnője vagy az milyen?!

2009. nov. 7. 01:30
 40/43 anonim ***** válasza:
63%

jajj kislány, magadat akarod becsapni vagy minket?

ha csak sima haverságból barátságból érdekel akkor nem féltékenykednél, nah mind1, csinálsz amit akarsz.

2009. nov. 7. 01:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!