Írjak neki sms-t vagy ne?!
2éve nem beszéltünk a volt párommal!Azóta minden egyes nap eszembe jut..egyszerűen már kikészít a gondolat:)
Szóval neki van már elég jó ideje egy barátnője(10évvel fiatalabb kis p*csa,2.os gimis)Elvileg nem szereti!
Na mindegy,írjak vagy sem!
Ha igen akkor mit?
Nem lenne gáz?
Köszi:)
Az a fiú amúgy egy szeleburdi alak!
Tuti van most is 1-2 szeretője..és én semmiféle kapcsolatot nem szeretnék csak megtudni,h hogy van!
Ennyit..
Akkor ne?
Neeem,nem akarok bekavarni,csak megtudni h i van vele..
Én elköltöztem azóta egy másik városban és csak ritkán járok haza+van egy vőlegényem is!:)
Csak nem akarom,h félre értse..
Ezért is nem merek írni!
Na meg azt sem szeretném ,h a kislány megtudja:)
Nem vagyok tényleg!
Csak szar egy helyzet,mert legjobb barátok voltunk..összejöttünk..szakítottunk és hát azóta nem beszélünk..
És ahogy hallottam nem alakul túl jól a sorsa..
Én tényleg boldog vagyok a vőlegényemmel,most költözünk Írbe és nem szeretnék úgy elmenni,h ne tudja mi a vele:)
2éve nem is láttam:)Hogy lennék féltékeny:)
szerintem írj neki, nagyon jó dolog, ha időnként tudtok egymásról, csak mint két régi barát. :)
de NE sms-t!
inkább e-mailt. az sms-ből lehetnek gondok, mert esetleg észreveheti a barátnő, ha turkál a volt párod telójában.
Nincs se iwiwje,se emaije sem pedig msnenje:)
Hmm..annyira nem tudom h mit tegyek:)
Mindenki az mondja írja,de én nem akarom h félreértse,netalán elpletykálja és valami bonyodalmam legyen belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!