LÁNYOK! Szerintetek mit írjak egy lánynak akit vártam de nem jött el? (Bőv. Lent)
Mindig ez van.Ígéri hogy itt lesz és mégse jön.
Valami olyat akarok neki írni hogy bánja meg vagy nem is tudom...
egyébként imádom de hagynom kell mert barátja van..
Úgyhogy valami búcsú szöveg is jól jönne amitől kicsit szarul érzi majd magát.Ugyanis azt ígérte hogy ott hagyja a barátját de nem..:(
20/F
semmibe esz téged és még nem is tisztel mint embert.
mit akarsz még tőle?mind barátként,mind nőként leírta magát szerintem.főleg ha nem is szólt.
21/L
felejsd el és messziröl kerüld.Semmit ne irj,ha majd ott hagyja a barátját,ami nem valószinü,akkor majd ir ő.
22L
2 válasz lehetséges:
1. élvezi h 2-en szeretik, 3-3n udvarolnak neki, és ettől szebbnek gondolja magát, nő az ömbizalma (ami persze szemétség, hiszen téged csak kihasznál és tárgynak néz, amivel úgy játszik, ahogy ő akar)
2. nem meri otthagyni a barátját, mert nem akarja őt megbánatni v fél tőle
De inkább az első lehetőség a valószínűbb.
Olyan írj neki, h ,,figyelj, szeretném letisztázni a dolgokat. Ha elég fontos vagyok neked, az a legkevesebb, hogy eljösz. Ha legközelebb nem jösz el, sajnálom...És döntened kell, vagy ő, vagy én. Nem játszadozhatsz velünk!"
Valami ilyesmi.
Hagyd a fenébe, csak hülyít.
Ezt idézd be neki, egy Junkies dalszövegből van:
"Hidd el, én olyan hálás vagyok a sorsnak, hogy minket összehozott, és megmutatta a lényeget: vannak még igazi s*ggfejek."
:D
csak h tisztább legyen ezt a kérdést is én írtam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
"Egyszer talán merengve állsz az ablakodban,
Emlékem felbukkan mint buborék italodban
Szádra fölényes mosolyt sző a gondolat,
Valami még is elszorítja torkodat.
Megérzed, megérted ilyen csak egyszer lehetett
önmagánál valaki jobban téged szeretett!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!