LÁNYOK! Mi a véleményetek ennek a lánynak az arcáról?
Fiuk válaszai nem érdekelnek, kivéve, ha a sunáznám meg a szurnám féle elképesztően eredeti poénoktól értelmesebb választ adnak.
---
Szóval, mi a véleményetek a lány arcáról?Most a testet haggyuk, az nem érdekes. Milyen haj/smink áll jól az ilyen "tipusu" lányoknak?
http://www.youtube.com/watch?v=VVz_71VswDU
Előre is köszönöm :).
Biztos le fognak hurrogni, de borzalmas! A szemei nagyon szépek, ezt aláírom, de nagyon tégla feje van. Olyan mintha két darabból tették volna össze, a teteje szép nőies, az alja olyan pasis. Látszik rajta, hogy piszokul el van szállva a saját testétől, de hogy őszinte legyek nincs rá oka. Nem látom szebbnek az átlagnál, sőt... Ráadásul még ki is emeli az arcát ezzel a hajjal és mivel egyáltalán nem harmonikus az arca, ezért ez tovább fokozza a problémákat.
Nagyon szép kis lányt lehet belőle csinálni, ha nem lenne így elszállva magától, egy hosszú göndör haj nagyon jól ellensúlyozná a hiányzó finom vonásokat. Én mindenképp tompítanám az arcélek kemény vonásait és kiemelném a szemét, mert az nagyon szép.
Biztos vagyok benne, hogy le fognak hurrogni és sokan írják, hogy ez a nő gyönyörű. Nem az, átlagos, minden szempontból.
Férfi voltam.
Köszi a válaszokat, 16:16-os férfinak külön köszönet, a tényleg normális válaszért.
Várok még azért válaszokat.:)
Szépnek szép, de nem mondanám rá, hogy gyönyörű, sminkben szép, de anélkül lehet, hogy csak egy szürke kisegér lenne.
16/L
Szerintem nagyon szép
De látszik, hogy botoxos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!