Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! Mik azok a jelek, amikből egyértelműen meg lehet állapítani, hogy bejövök-e egy ismeretlen lánynak, akivel csak utcán, buszon vagy áruházban láttuk egymást?
Egy táblát tart a kezében, amire az van írva, hogy JÓ VAGY NÁLAM!
Mit vársz, hogyan adjon jelt? Próbálj meg közeledni hozzá, szóba elegyedni vele, beszélgetni, elhívni valahová, és majd kiderül.
Egy ismeretlen lánynak nem ismered a megnyilvánulásait sem... Ha mosolyogsz, és ő rád nevet, nem tudhatod, hogy éppen VELED nevet, vagy RAJTAD?
Attól meg ne félj, hogy "megzavarnád". Ha szívesen veszi a közeledést, akkor ki van zárva, hogy zavarásnak venné. Ha pedig nem, akkor ha unatkozik éppen, akkor is zavarni fogod.
Ne jelekre várj, hanem kezdeményezz!!!
Pedro
Nem fognak hülyének nézni az emberek, ha vadidegen csajokhoz odamegyek ismerkedni?
Akármilyen hihetetlen én nem is a lányoktól félek, hanem a környezettől, hogy mit szólnak hozzám.
Ha csak én és a lány lennénk kettesben, sokkal könnyebb lenne odamenni hozzá ismerkedni. De mivel nem így van, még a környezet is zavar és félek a beégéstől, visszautasítástól vagy, hogy megijesztem a lányokat. :/
Pedig tényleg élőben szeretek ismerkedni, ez a netes dolog sosem tetszett és nem is az igazi.
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:40
lányként vagy fiúként mondod ezt?
azt el is felejtettem, hogy legalább nemet írjatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!