Mit Írjak? Hogy kezdjem el? Ötleteket, példákat kérek!
Figyelt kérdés
Az iwiwen a lovehunteren regisztráltam magam és már rengeteg egyezésem van...
Szeretnék írni a pasiknak, ismerkedni,hogy kialakulhasson egy komolyabb kapcsolat közöttünk.Mit írjak?Hogy kezdjem el?
17/L
2011. jún. 23. 17:26
1/4 anonim válasza:
ne haragudj de sztem komoly kapcsolat ott nem születik...
2/4 anonim válasza:
szia. jól nézel ki szívesen megismerkednék veled.
kb ennyi elég és a lényeg is benne van
3/4 A kérdező kommentje:
2. Köszönöm Szépen! :)
2011. jún. 23. 17:32
4/4 anonim válasza:
Simán alakulhat ki tartós kapcsolat interneten keresztül is, már ha nem épp a macsókat nézed ki magadnak.
Szerintem a "jól nézel ki" sablon szöveg, és én nem szívesen kapnék ilyet, bárkire el lehet sütni. Finomabb talán ez:
"Szia! Az adatlapod alapján szimpatikus vagy, szerintem sok közös van bennünk, szívesen megismernélek, ha te is úgy gondolod!" Ez így legalább nem egyértelmű udvarlás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!