Írjak neki sms-t vagy ne?!
2éve nem beszéltünk a volt párommal!Azóta minden egyes nap eszembe jut..egyszerűen már kikészít a gondolat:)
Szóval neki van már elég jó ideje egy barátnője(10évvel fiatalabb kis p*csa,2.os gimis)Elvileg nem szereti!
Na mindegy,írjak vagy sem!
Ha igen akkor mit?
Nem lenne gáz?
Köszi:)
Ne tökölj! Írjál neki! Mi van abban, nem az ellenségedről van szó...Életed része volt.
Szia! Rég hallottam felőled. Mi újság veled mostanában?
Minek írnál neki?
2 évig nem kerested, mostmár felesleges.
Vőlegényed van, lehet, hogy félreértené, ha felkeresnéd a volt barátodat.
Sőt lehet, hogy az ex is ugy gondolná, hogy a kapcsolatot akarod ujraéleszteni.
Ne írj!!!
Hagyd békén!
Az eltelt 2 év alatt ő nem keresett téged, ebből tisztán látszik, hogy kicsit sem érdekled, csak nevetségessé teszed magad...
A jelenlegi pároddal szemben is elég furcsa lenne : te mit szólnál, ha megtudnád, hogy SMS-t írt a régi csajának?!...
Azért érdemes lenne alaposabban végiggondolnod : biztosan a jelenlegi pároddal akarod összekötni az életed? Hiszen még mindig a régi pasid izgat!...
ha nagyon akarná, megszerezhetné a számod. ha írsz neki, azzal nyilvánvalóan azt fogja hinni, hogy gondolsz rá, és talán hiányzik neked. kell ez neked / nektek?
egyáltalán, a mostani vőlegényeddel hogy álltok? mert én úgy érzem, hogy őt nem is szereted.
"2éve nem beszéltünk a volt párommal!Azóta minden egyes nap eszembe jut..egyszerűen már kikészít a gondolat:) "
ha nem akarnál semmit a volt párodtól,nem igy irnál rla...
Aéjas dolog lenne a részedről belemásznod az életébe 2 év után,és a mostani párod sem repesne az örömtől,ha irnál neki
Szerintem te még mindig oda vagy a volt párodért ezt egyszerűen ki lehet venni az írásodból,féltékeny vagy,ez a típikus női szöveg,hogy ja van egy hülye pi*a nője nem szereti,mégis honnan tudod?:D
Szerintem gáz lenne ha írnál neki,ha ő nem keresett pont te aki nő vagy keresnéd,ha ő sem érdeklődik utánad akkor szerintem zárd le ezt az ügyet,amúgy is van egy völegényed akit szeretsz:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!