Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom választás elé állított,...

Párom választás elé állított, vagy segítek neki kifizetni a házra felvett hitelt és a volt feleségét vagy az anyukájához költözünk. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2013. szept. 19. 18:36
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Amúgy minek "vegyem" meg a házat? Nem biztos, hogy én a párommal élem le az életem.
2013. szept. 19. 20:34
 22/28 anonim ***** válasza:
50%
Ja, a "párom" kifejezés nekem arra utalt, hogy valóban a párodnak érzed. Így helyesebb lett volna a barátodként megjelölni, így félreértettük többen is a kérdést szerintem.
2013. szept. 19. 20:39
 23/28 anonim ***** válasza:
Senki nem mondta, hogy vedd meg, vagy akár fizess bele. Már csak az nem világos, hogy miért érzed úgy, hogy jár neked, hogy ott lakhass? Te hol laktál, amíg nem jöttél össze a pároddal?
2013. szept. 19. 20:40
 24/28 anonim ***** válasza:
Érzelmi zsarolás! Mit tegyél kérdező? Lapátra vele!
2013. szept. 19. 20:56
 25/28 anonim ***** válasza:

"Nem biztos, hogy én a párommal élem le az életem."

Ezesetben elegendő volna az anyóshoz költözni...

2013. szept. 19. 21:03
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
El kellene dönteni, hogy valójában a párod vonz, vagy az élet abban a szép házban.
2013. szept. 19. 21:06
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

"Amúgy minek "vegyem" meg a házat? Nem biztos, hogy én a párommal élem le az életem."

Nem kell megvenned a házat, csak lepapírozni, hogy amennyit fizetsz a hitelbe, neked annyi járjon belőle. Pláne, ha ennyire nem vagy biztos a kapcsolatban.

Mondjuk, ha ennyire nem komoly a kapcsolat, akkor meg meg kell értened, hogy egyedül nem tudja megvenni a házat, fogadd el, hogy eladja és az anyjához költözik. Te meg vagy vele mész, vagy nem.

2013. szept. 19. 21:22
 28/28 anonim ***** válasza:

ha aház 10 milliót ér, a rajta levő hitellel, akkor a feleségnek 5 millió jár + a meglevő hitel fele.

Ahogy látom a párod áll választás előtt, vagy eladja a házat és az anyjához költözik, vagy keres valakit, aki kifizeti a feleségnek járó 5 millió-hitelt.

Szóval nem állított választás elé: ezek az ő lehetőségei.

ahogy látom: el kell adnia a házat, te meg abban választhatsz, hogy költözöl-e vele az anyjához, vagy sem?

2013. szept. 20. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!