Anyámék azt akarják, hogy vállaljam át a házra felvett jelzálog hitelt. Még csak 24 éves vagyok a hitel pedig csak 20 év múlva telik le. Ha nem fizetjük a hitelt akkor elárverezik a házat. Ti mit tennétek a helyemben?
Semmiképpen nem vállalnám át. 24 évesen ne vegyél 20 éves hitelt a nyakadba, még akkor sem, ha a szüleid.
Oldják meg, felnőtt emberek. Soha nem jutna eszembe ilyen hülyeség, hogy a gyerekem nyakába sózzam az én hitelemet! Mondj nemet!
egy anya.
Én 40 éves vagyok, és soha nem venném rá a fiamat hogy a jelzálog hitelt átvállalja. Nincs az a pénz, ami miatt az ő életét megkeseríteném.
Ha engem kértek volna meg erre a szüleim, én gondolkodás nélkül nemet mondtam volna.
ugyanígy vagyok én is.
semmi baj ezzel, hiszen aki felvette a hitelt, gondolom számolt mindenféle lehetőséggel.
nekem is erre fog rámenni az ifjúságom:(, mire vége lesz, ha egyáltalán ki lehet majd fizetni, az egész életem elment erre.
Nem a házatok a tét. A jövőd.
Gondolj bele, hogy pl. 5 év múlva házasságot kötsz, vagy összeköltöznél vkivel. Gondolod a párod arra vágyik majd, hogy anyóssal és apóssal éljen egy fedél alatt?
De különben miért is kell átvállalnod? Hogy Ők nyugodtan aludjanak? Miért nem elég, ha besegítesz a törlesztésbe? Ezt is le lehet papírozni egy ügyvédnél, hogy te se járj rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!