Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam a (volt) páromnak,...

Elmondjam a (volt) páromnak, hogy épp azon a héten vetéltem el, mikor kiderült, hogy megcsalt?

Figyelt kérdés

6 hetes terhes voltam, már jóideje tudtam, de meglepetést akartam. Egyik hétvégén a párom nagyon berúgott, és egy másik nővel megcsalt. Nem vallotta be, csak lebukott rá pár napra. Persze akkor ő dolgozott (hetelni jár), én meg aznap éjjel elvetéltem.

Mire ő hazaért, már itthon voltam. Az egész vetélésről semmit sem tud.

Térden állva-sírva könyörög a bocsánatomért.

Szerintetek fájdítsam még a szívét azzal, hogy lehetett volna egy közös babánk, de elvetéltem?

2013. szept. 15. 18:30
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
92%
Ugyan hála a jó égnek, nem volt még vetélésem, szóval nem tudom teljesen átérezni a helyzeted, de megmondanám, hadd egye a fene mégjobban.
2013. szept. 15. 18:43
 12/29 anonim ***** válasza:
90%
Mond el neki,legyél kicsit önző,megérdemli.
2013. szept. 15. 18:43
 13/29 A kérdező kommentje:

És hogyan mondjam el neki?

Szia Z, képzeld, terhes voltam, de elvetéltem. Ja hogy miért nem szóltam? Mert akkor történt mikor megtudtam hogy megcsaltál.

2013. szept. 15. 18:44
 14/29 anonim ***** válasza:
81%

Te velhetoen az idegtol veteltel el (vagy sajnos amugyis ez lett volna csak ez hozta ki..)

En lefenykepeznem a zarot es elkuldenem mmsben... Ranagyitani tud, vagy feteszi sz.gepre...

Szenvedjen annyira, mint Te szenvedtel akkor este es a veteles alatt/utan is!

2013. szept. 15. 18:45
 15/29 anonim ***** válasza:
76%
A papir datumjara es a lebukasa napjara hivd fel a figyelmet..
2013. szept. 15. 18:46
 16/29 anonim ***** válasza:
90%

Amikor hazajön, ültesd le, és kezedben a zárójelentéssel meséld el neki a dolgot.

Hogy várandós voltál az ő gyermekével, miközben ő részegen hentergett egy másik nővel. Tedd elé a kórházi papírt, hogy lássa feketén fehéren.

És ennyi.

Szerintem bőven meglesz a hatása.

2013. szept. 15. 18:49
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Nekem már volt vetélésem, tudom milyen nehéz átesni is rajta, és beszélni is róla. Én mindenképpen úgy gondolom, hogy mondd el. Két okból, én egyrészt nagyon haragudnék rá, ha megcsalt volna, tehát ne csak én szenvedjek a következményektől. Legalább megtanulja, hogy az életben mindennek van következménye, hidd el, nagy lecke lesz neki.

Másrészt a saját szempontodból nézve sokkal jobb, ha kibeszéled magadból. Nehéz lesz elkezdeni, de ne tartsd magadban. Szerintem ez is része annak a folyamatnak, hogy túl tudj lépni a történteken. Ketten hoztátok össze a babucit, ne egyedül gyászold meg. A kettőtök további kapcsolatától függetlenül.

2013. szept. 15. 18:56
 18/29 anonim ***** válasza:
92%
Lehet hogy bunkóság de majd meséld el mit reagált.
2013. szept. 15. 19:01
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a fura, hogy nem mondtad el neki rögtön, hogy terhes vagy. De én szerintem így utólag már nem mondanám el, inkább megszakítanék minden kapcsolatot vele. Kell neked a további feszültség? Azzal jársz a legjobban, ha kizárod az életedből.
2013. szept. 15. 19:08
 20/29 anonim ***** válasza:
87%

Jó, de miért vetéltél el. Emiatt, az idegeskedés miatt vagy más egészségügyi oka volt? Esetleg te párositod ezzel?

Egyébként mondd el, de csak akkor sződ bele hogy miatta ha valóban biztos vagy ebben, egyébként én azt javaslom ne.

2013. szept. 15. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!