Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam a (volt) páromnak,...

Elmondjam a (volt) páromnak, hogy épp azon a héten vetéltem el, mikor kiderült, hogy megcsalt?

Figyelt kérdés

6 hetes terhes voltam, már jóideje tudtam, de meglepetést akartam. Egyik hétvégén a párom nagyon berúgott, és egy másik nővel megcsalt. Nem vallotta be, csak lebukott rá pár napra. Persze akkor ő dolgozott (hetelni jár), én meg aznap éjjel elvetéltem.

Mire ő hazaért, már itthon voltam. Az egész vetélésről semmit sem tud.

Térden állva-sírva könyörög a bocsánatomért.

Szerintetek fájdítsam még a szívét azzal, hogy lehetett volna egy közös babánk, de elvetéltem?

2013. szept. 15. 18:30
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem is csak nyomd egyszerűen a kezébe a papírt, ha nem tudsz erről beszélni vele. Elég drámai lesz az is.
2013. szept. 15. 19:21
 22/29 anonim ***** válasza:
74%

Azt se mondtad el neki,hogy terhes voltál?

Ez egy jól működő kapcsolat.

2013. szept. 15. 19:37
 23/29 anonim ***** válasza:
72%
kedves utolsó! amint láthattad volna 6!hetes terhes volt, szóval nem rég tudhatta meg ő is hogy állapotos! a másik hogy idézzem: "meglepetést akartam"... előbb olvass
2013. szept. 15. 20:15
 24/29 anonim ***** válasza:
37%

Miért nem zárod már le végleg ezt a kapcsolatot.

Elhagytad, vagyis már nem éltek együtt, nincs közötök egymáshoz..Akkor minek egy szakítás után a vetélést is az orra alá dörgölni? Akkor kellett volna amikor elvetéltél, rögtön a fejéhez vágni.

Az is lehet hogy már nem is érdekelné a dolog..Tudod már nem vagy a nője, már semmi sem köt össze titeket..

Inkább tovább kéne lépned..

2013. szept. 16. 01:43
 25/29 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem is mond el! Es nem csak amiatt, hogy egyfajta bosszut csinalj... es ne csak egyedul szenvedj stb ... stb...! Fuggetlenul attol, hogy o vagy mas okozta a vetelest joga van tudni rola hiszen az o gyermeke is lett volna.
2013. szept. 16. 06:51
 26/29 anonim ***** válasza:
36%

Ha már csak a volt párod, és nem vagytok együtt, akkor ezt most minek utólag az orra alá dörgölni???

Szerintem elég gyerekes lenne, olyan mintha még mindig utána sírnál, és ha neked fáj, akkor azt akarod hogy neki is fájjon.

Ezt akkor kellett volna, amikor kiderült hogy megcsal, vagy akkor amikor szakítottatok, nem akkor már, amikor egy ideje nem vagytok egy pár.

Szerinted nem gáz ezt utólag közölni vele? Nem érzed úgy, hogy ezzel az jön le , hogy gyerekes vagy?

2013. szept. 16. 07:42
 27/29 anonim ***** válasza:
0%

Csak nezek, mint birka ezen a sok kegyetlen valaszon! Es ezeket a valaszokat a teremtes gyengebbik nemje adja?

Attol fuggoen mondd el, hogy akarsz-e HOSSZUTAVON vele kapcsolatban maradni.

2013. szept. 16. 13:07
 28/29 anonim ***** válasza:
milyen kegyetlen válasz, mi a kegyetlenség abban,hogy mondja el????
2013. szept. 16. 16:27
 29/29 szonata ***** válasza:
Nem mondanám már el. A bosszú nem jó tanácsadó. Nem érdemli meg, nem méltó rá. Maradjon a te bánatod.
2019. ápr. 14. 07:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!