Mit szóltok az anyósomhoz?
Nyáron 1 hónapig anyósnál laktunk, amíg felújítottuk a lakásunkat. Mondta anyósom, hogy van épp elég költségünk, neki nem kell pénz, de jól esne neki, ha besegítenénk a házimunkában.
Párom főzött, én takarítottam, ez így ment 2 hétig amíg mindketten szabadságon voltunk.
Mikor megint dolgoztunk, nem volt annyi időnk a háztartásra + főzésre. Reggel elmentem a boltba, hogy mire anyósom felkel, legyen reggeli. Csináltam neki szendvicset, főztem kávét.
Hazaértem kitakarítottam és elkezdtem nekiállni főzni. Hazaért a párom, besegített.
Mikor az utolsó pár napot töltöttük ott, azt mondta anyós, hogy akkor ő kiszámolja mennyivel lesz több az áram+villany, meg ugye több volt a szemét stb.
Néztünk értetlenül, de hát bólogattunk, hogy oké kifizetjük. (Közben én saccra összeadtam, hányszor töltöttük fel anyós hűtőjét).
Anyósom leírt pár számot egy papírfecnire, és a végeredmény 60 ezer ft lett. ( Mi a bevásárlásra kb 35t költöttünk)
Próbáltam számolgatni hogy jöhetett ki ez az összeg. Nekünk 2 havi rezsink 63-65 ezer ft.
A férjem azt mondta ennyit biztosan nem fogunk kifizetni, és azóta is megy a cirkusz és a sárdobálás.
Én kifizettem volna mondjuk 35 ezret, bár azt is sokalltam.
Szerintetek?
Igazából mi sem gondoltuk, hogy ingyen lakjunk ott, de azt hittük, ha a bevásárlás 90%-át mi fedezzük anyagilag, akkor az elég.
De ha mégsem, akkor sem értem ezt a hatalmas összeget.
Nagyon beteg egy nő...!
Döntse el a férjed, mennyi pénzt kapjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!