Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szóltok az anyósomhoz?

Mit szóltok az anyósomhoz?

Figyelt kérdés

Nyáron 1 hónapig anyósnál laktunk, amíg felújítottuk a lakásunkat. Mondta anyósom, hogy van épp elég költségünk, neki nem kell pénz, de jól esne neki, ha besegítenénk a házimunkában.

Párom főzött, én takarítottam, ez így ment 2 hétig amíg mindketten szabadságon voltunk.

Mikor megint dolgoztunk, nem volt annyi időnk a háztartásra + főzésre. Reggel elmentem a boltba, hogy mire anyósom felkel, legyen reggeli. Csináltam neki szendvicset, főztem kávét.

Hazaértem kitakarítottam és elkezdtem nekiállni főzni. Hazaért a párom, besegített.

Mikor az utolsó pár napot töltöttük ott, azt mondta anyós, hogy akkor ő kiszámolja mennyivel lesz több az áram+villany, meg ugye több volt a szemét stb.

Néztünk értetlenül, de hát bólogattunk, hogy oké kifizetjük. (Közben én saccra összeadtam, hányszor töltöttük fel anyós hűtőjét).

Anyósom leírt pár számot egy papírfecnire, és a végeredmény 60 ezer ft lett. ( Mi a bevásárlásra kb 35t költöttünk)

Próbáltam számolgatni hogy jöhetett ki ez az összeg. Nekünk 2 havi rezsink 63-65 ezer ft.

A férjem azt mondta ennyit biztosan nem fogunk kifizetni, és azóta is megy a cirkusz és a sárdobálás.

Én kifizettem volna mondjuk 35 ezret, bár azt is sokalltam.

Szerintetek?

2013. szept. 14. 18:08
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát megvan a véleményem az anyósodról. Ha egyszer az elején azt mondta, hogy nem kér pénzt, akkor elég nagy szemétség utólag számlát benyújtani.
2013. szept. 14. 18:14
 2/26 acelsziv ***** válasza:
100%
Érdekes pofa az anyósod, meg kell hagyni... Ráadásul úgy, hogy azt mondta, nem kér pénzt. Talán el kellene beszélgetni erről vele, hogy mégis hogyan gondolta?
2013. szept. 14. 18:14
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes bár függ az anyagi helyzetétől bár azt meg az elején kellett volna megmondani. Két felnőtt emberre a rezsi 35-40 ezer azért elégnek kell lenni.
2013. szept. 14. 18:15
 4/26 A kérdező kommentje:

Igazából mi sem gondoltuk, hogy ingyen lakjunk ott, de azt hittük, ha a bevásárlás 90%-át mi fedezzük anyagilag, akkor az elég.

De ha mégsem, akkor sem értem ezt a hatalmas összeget.

2013. szept. 14. 18:15
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Elmondjátok neki, hogy ebből az összegből lejön az, amennyiért ti kaját vetettek mindannyiótoknak. Ill. jobb ha a férjed mondja el, és emlékezteti anyukát, hogy pénz helyett házimunkát kért az elején. Gerinctelen egy nő. Az elején meg kellett volna mondania, hogy nem fogtok ám ott ingyen lakni. :)
2013. szept. 14. 18:18
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Na jó de a bevásárlás 90% hárman ettétek meg nem csak ő. Persze attól még érdekes a nő.
2013. szept. 14. 18:19
 7/26 A kérdező kommentje:
Igazad van, a kaját hárman ettük. De ez akkor is irreálisan nagy összeg. :(
2013. szept. 14. 18:20
 8/26 anonim válasza:
0%
fizessetek enyi!
2013. szept. 14. 18:20
 9/26 anonim ***** válasza:
91%
Jól néznék ki, hogy amikor a fiaim nálam nyaralnak és felszámolnám nekik a költségeket. Még a kaját is én állom, lesülne a pofámról a bõr.Na dehát nem vagyunk egy formák, az anyósod ritka egy teremtés!
2013. szept. 14. 18:34
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon beteg egy nő...!

Döntse el a férjed, mennyi pénzt kapjon.

2013. szept. 14. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!