Szerintetek ez normális dolog? Ti mit szóltok ehhhez az egészhez?
Szia,
Ez egy nagy lehetőség Neked, nem is gondolnád. Végre élhetsz titkok és képmutatás nélkül ahogy mindenkinek élnie kéne. Csak próbáld meg hogy nem hazudsz, egész más lesz az életed... LEsznek akik leszakadnak az életedből, de akik maradnak tényleg téged szeretnek... El se tudod képzelni, hogy ez mennyire felbecsülhetetlen...
Vagy hazudozz tovább és élj egy hazugság kupacban... Végülis Te döntesz...
Nekem a nővérem mindenki naplóját elolvasta, anyámét is. Mjuk anyám naplóját a férje is elolvasta, majdnem el is váltak, pedig anyám meg se csalta...
Tanács: ne vezess naplót, vagy tedd elektronikusan és a gépeden dugd el jól.
Na, ezért nem vezettem sosem naplót. Egy ideig volt egy blogom, oda írtam le a dolgaimat névtelenül.
Már magában az sem szép, hogy elolvasta a nagyi, az meg aztán kifejezetten undorító dolog, hogy fel is használja ellened az olvasottakat. Mindenképp megmondanám neki, hogy ehhez nincs joga, és kikérem magamnak, valamint idős korára szégyelhetné magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!