Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mi lenne a feladat...

Szerintetek mi lenne a feladata a páromnak a kapcsolatunkban?

Figyelt kérdés
Az én házamban lakunk, az én fiamat neveljük "együtt". Napi 12 órát dolgozik, hétvégén szabad, heti kétszer konditerembe jár. Fizet nekem havi 100 ezret, de én is leteszek ugyanennyit plusz még a gyerektartást és családipótlékot is. Mindemellett sajnos rám hárul az összes házimunka, kertgondozás, gyerekről való gondoskodás, ügyek intézése, heti egyszer sütök-főzök. Hétvégén besegít amiben kell, de nem viszi túlzásba és önállóan szinte semmit nem csinál. Szerintem úgy van vele, hogy az én házam én gyermekem. Szerintetek jól van ez így? Hogy folyton dolgoznom kell ahhoz, hogy rendben menjenek a dolgok? Igy nincs időm olvasni, élni a hobbymnak és többet foglalkozni a fiammal aki 12 éves.
2013. szept. 14. 02:46
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

#29 "Én szóba sem állok ilyen pasival. Ahogy kiderül, hogy ilyen a hozzáállása, nekem már felejtős." - köszönöm a férfitársadalom nevében, nagy jót teszel vele:))

Engedelmeddel mi is szívesebben maradnánk az olyan nőknél, akiknél a "mit akarok adni" és a "mit várok el" arányban van egymással, és nem úgy néz ki a képlet, mint itt ebben a kérdésben is, ahol a Kérdező az első mondatban saját maga leszögezi, hogy "Az én házamban lakunk, az én fiamat neveljük 'együtt'" majd felteszi azt a cseles kérdést, hogy "Szerintem úgy van vele, hogy az én házam én gyermekem. Szerintetek jól van ez így?" - Hát hogy legyen vele az a szerencsétlen férfi, ha egyszer pontosan ez a tény??? Milyen alapon gondolja a Kérdező, hogy a férfinak sajátjaként kellene hozzáálni akár a házhoz, akár a gyerekhez, amikor a jelek szerint tényleg semmi köze egyikhez se???

Szóval nem tudom, nekem mindig is eldurrant az agyam attól az arcátlanságtól, amikor valaki a "mit nyújtok a másiknak" oldalhoz hozzáteszi azt, hogy "vele vagyok", de a "mit várok a másiktól" oldalhoz elfelejti hozzáírni, hogy "velem van"...

2013. szept. 15. 02:12
 32/33 anonim válasza:
Szegény pasi. .
2013. szept. 15. 14:12
 33/33 anonim ***** válasza:
Na majd elolvasom..
2013. nov. 27. 16:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!