Szerintetek mi lenne a feladata a páromnak a kapcsolatunkban?
#29 "Én szóba sem állok ilyen pasival. Ahogy kiderül, hogy ilyen a hozzáállása, nekem már felejtős." - köszönöm a férfitársadalom nevében, nagy jót teszel vele:))
Engedelmeddel mi is szívesebben maradnánk az olyan nőknél, akiknél a "mit akarok adni" és a "mit várok el" arányban van egymással, és nem úgy néz ki a képlet, mint itt ebben a kérdésben is, ahol a Kérdező az első mondatban saját maga leszögezi, hogy "Az én házamban lakunk, az én fiamat neveljük 'együtt'" majd felteszi azt a cseles kérdést, hogy "Szerintem úgy van vele, hogy az én házam én gyermekem. Szerintetek jól van ez így?" - Hát hogy legyen vele az a szerencsétlen férfi, ha egyszer pontosan ez a tény??? Milyen alapon gondolja a Kérdező, hogy a férfinak sajátjaként kellene hozzáálni akár a házhoz, akár a gyerekhez, amikor a jelek szerint tényleg semmi köze egyikhez se???
Szóval nem tudom, nekem mindig is eldurrant az agyam attól az arcátlanságtól, amikor valaki a "mit nyújtok a másiknak" oldalhoz hozzáteszi azt, hogy "vele vagyok", de a "mit várok a másiktól" oldalhoz elfelejti hozzáírni, hogy "velem van"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!