Szerintetek mi lenne a feladata a páromnak a kapcsolatunkban?
Olvasom, azt nem te teszed le. Szültél egy gyereket és annyi. Azt a gyerek teszi le. Értem én, tudod diploma ,eg minden. :D
Soha ne éljek ilyen nővel! Inkább haljak meg egyedül.
Értem. 100+37
Ő annyit keres mint te, a maradék a gyerek pénze. Ő hoztam te szülted és kész. Azt nem te hozod.
Mit nem értesz? A férfi annyit keres amennyit te, még veled is van, neveli más vérét. Neked meg ez sem elég. Undorító!
Írjam le ötször?
12 órát dolgozik naponta, nem elég? Te nem hozol több pénzt, csak a gyerek. Biztosan kamu kérdés, nem létezhet ilyen nő!
# 1/6 Időpont ma 02:58
Ha 5 gyereked volna akkor is csak annyit keresnél mint a férfi. Más hozza a többi pénzt. Van aki ebből él de ez nem a te kereseted.
Ha a férjed heti 2x kondi terembe jár, akkor téged is megillet heti 2x szabadidő.
Próbáljátok úgy beosztani, hogy mindkettőtöknek legyen szabadideje. A férjed időben többet dolgozik a munkahelyén. Te gondolom 8 órát dolgozol. Így napi 4 órával többed marad, így tudod rendezni az egyéb dolgokat.
De arra ügyelj, hogy neked is maradjon szabadidőd, az neked is jár, nem csak a férjednek.
Amúgy milyen munka az olyan, ahol folyamatosan heti 5 nap 12 órát dolgoznak?
Mert ilyent nem lehet, ha csak nem vállalkozó.
Egyébként valami nincs jól nálatok.
Boldogok vagytok együtt? Vannak közös élményeitek? Vagy csak éltek egymás mellett?
Megjegyzem, mert írták, 100 ezerből nem lehet albérletben megélni, és akkor még ki sem szolgálják az illetőt, és nem intézik az ügyeit.
Én nem élnék így senkivel. Minek, ha csak aludni jár haza?
És normális embernek igen is van igénye kikapcsolódásra, olvasásra, színházba, akárhova járni. Milyen kapcsolat az, ahol nincsenek közös programok, élmények?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!