Utál a barátom nővére?

Valószínűlet van benne féltékenység, egyrészt mert a tesójával vagy, másrészt meg a férje is megdícsérte a külsőd, harmadrészt meg az egész család szeret. Ha neki van önértékelési problémája, akár csekéj is, akkor fentiek már bőven kiválthatják nála ezt a viselkedést.
Szerintem kezeld minél lazábban ezt, semiképp se állj le vele vitatkozni, vagy ne vedd fel az ő eszközeit és kezdj el grimaszolni te is. Inkább próbálj meg vele is jó viszonyt ápolni, dícsérd meg az alakját, a ruháit, jegyezd meg hogy észrevetted mennyire szereti őt a férje... stb. Puncsolásnak tűnik, de valamivel meg kell nyugtatni és elkezdeni kiépíteni vele egy jobb kapcsolatot. Mindannyiótok érdeke, hogy ne legyen feszkó.

"férje megdicsért,hogy csinos vagyok,ő is ugyanúgy öltözött fel,annyira feltünő volt"
"vannak dögös nők a családban még"
"voltunk lagziba,,ha mentem táncolni ő is szaladt,ha leültem ő is,ha táncoltunk úgy riszálta magát,úgy ropta"
Az feltűnt neked, hogy mennyire hiú és felületes vagy? Felmerült benned valaha, hogy nem azért nem kedvel, mert "dögös" vagy és mert a férje vetett neked egy bókot, hanem valamelyik belső tulajdonságod miatt?!
Nem tudom, hogy nézel ki, de nem hiszem, hogy megáll a levegő, ha belépsz egy szobába, ellenben nevetséges, hogy azt hiszed, a sógornőd tánc közben téged utánoz, rád féltékeny, ahelyett, hogy egy percre leülnél elgondolkodni, hogy ha tényleg baja van veled, azt mi válthatta ki. Leragadtál ott, hogy csakis a csodaszép külsőd, ne már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!