Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszerettem a leendő nevelőa...

Beleszerettem a leendő nevelőapámba?!

Figyelt kérdés

Én 20, anyám 44, a pasija meg 38 éves. már amikor felhozta bemutatni, akkor szimpatikus volt. aztán ahogy beszélgettünk, egyre inkább azzá vált, aztán beleestem halálosan... Én se voltam közömbös, egy csók is volt köztünk, amit -az én legnagyobb bánatomra-azt mondta, hogy megbánt. Viszont azóta is "úgy" néz rám, látom rajta.Készülnek egybeköltözni anyámmal.

3 variáció van: 1. elköltözök valahova és próbálom elfelejteni (ebbe belehalok) 2. Bevallom, hogy beleszerettem és kérem, hogy vállalja fel ő is (anyám összeomlik sztem)3. "szerető" leszek.

Mit tegyek?

2009. nov. 2. 20:15
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
39%

Micsoda hülye válaszolók vannak, na nee!!

Nincs más, mint az 1. variáció. A pasi már kifejezte, hogy nem akar kavarni, te se tedd.

Egy fellángolás, ha nem táplálod, kb. egy évig tart. Addig sz*r, utána viszont megkönnyebbülsz, hogy kitartottál és nem fordítottad fel fenekestül az életeteket.

Ha anyukád nem érti a helyzetet, miért akarsz elköltözni, mi bánt, mi a baj, ha olyan a kapcsolatotok, elmondhatod neki az igazságot. Ha van elég IQ-ja, nem r*bancoz le, hanem támogat abban, minél kevesebbet találkozz a "mostohaapáddal".

2009. nov. 2. 23:47
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon gáz, felejtsd el. Annyi pasi rohangál a világon, Édesanyád meg csak egy van.
2009. nov. 3. 10:09
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen pasit sürgősen el kell felejteni. Sajnos anyukád sem számíthat sok jóra szerintem, ha még a saját lányával is kikezd a pasi.
2009. nov. 3. 14:08
 24/26 anonim ***** válasza:
Költözz el és felesd el, ha igazán szereted akkor nem kavarsz be közöttük. Ráadásul gondolj anyukádra is, neki is fájdalmat okoznál. Gondolom azt nem szeretnéd. Fiatal vagy hamar elfelejted és találsz majd magadnak egy másikat.
2009. nov. 3. 18:46
 25/26 anonim válasza:
Szerintem döntsön a pasi.Ha Ő is belement ebbe a csókba nem lehet nagyon oda Anyukádért.Ha ott maradsz nagyon rosszul fog esni,ha látod Anyuddal,ha szerető leszel,hogy fogsz Anyukád szemébe nézni?
2009. nov. 7. 18:09
 26/26 anonim ***** válasza:
Költözz el. Ha halálosan belezúgtál, akkor annyit tehetsz hogy reménykedsz hogy MÁS MIATT szakítsanak. Tuti fogsz találni magadnak ilyet, vagy jobbat. Anyukádat ne bántsd meg így soha. Belőle egy van. Pasiból x milliárd.
2009. nov. 8. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!