Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszerettem a leendő nevelőa...

Beleszerettem a leendő nevelőapámba?!

Figyelt kérdés

Én 20, anyám 44, a pasija meg 38 éves. már amikor felhozta bemutatni, akkor szimpatikus volt. aztán ahogy beszélgettünk, egyre inkább azzá vált, aztán beleestem halálosan... Én se voltam közömbös, egy csók is volt köztünk, amit -az én legnagyobb bánatomra-azt mondta, hogy megbánt. Viszont azóta is "úgy" néz rám, látom rajta.Készülnek egybeköltözni anyámmal.

3 variáció van: 1. elköltözök valahova és próbálom elfelejteni (ebbe belehalok) 2. Bevallom, hogy beleszerettem és kérem, hogy vállalja fel ő is (anyám összeomlik sztem)3. "szerető" leszek.

Mit tegyek?

2009. nov. 2. 20:15
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

első

te 20 éves vagy, ezer izgalmas, jóképű, bizsergető pasit találhatsz - anyukád már 44, neki jóval nehezebb, és most boldog, szerelmes - ne vedd el tőle a párját

ha belemész tönkreteszed anyukáddal a kapcsolatodat egy életre, mert megbocsátani lehet, hogy meg tud, de elfelejteni soha..

2009. nov. 2. 20:42
 12/26 anonim ***** válasza:
88%
Már írtam egyszer, még annyi jutott eszembe: az első lehetőségre azt mondod, belehalnál. És a második esetben tudnál úgy élni, hogy tönkretetted anyád kapcsolatát? És a harmadik esetben tudnál úgy élni, hogy a lehető legdurvább módon becsapod anyádat?
2009. nov. 2. 20:44
 13/26 anonim ***** válasza:
27%
A pasinak is van némi beleszólása. Az ő dolga eldönteni, kit választ.
2009. nov. 2. 20:48
 14/26 anonim ***** válasza:
59%
Én csak egyet kérdezek: képes lennél belepiszkítani anyád boldogságába? Ha igen, más gyalázat is kitelik tőled!
2009. nov. 2. 20:49
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Az 1. lehetőség a reális számodra.

Én a csendes felejtést választanám a helyedben. Sok-sok alkalmad lesz még a szerelemre 20 évesen. Én sem választanám a haragot az édesanyámmal. Ő mindennél fontosabb kell, hogy legyen. Te meg szépen megbékélsz és beletörődsz idővel, meglátod.

2009. nov. 2. 20:54
 16/26 anonim ***** válasza:
1%
háát, tényleg nem kellene anyzkádtól elvenni a pasit. ha szerető lennél és kiderülne, nagyon rossz lenne nukánk. de ha valahogy ugy lehetne alakitani a dolgot, (de hgy hogy azt tudom) hogy hármasban is lgyen valami, ha anyukád hajlana a dolog felé, akkor még harag sem lenne belőle. talán mégjobban feldobná anyud szexuális életét.
2009. nov. 2. 21:01
 17/26 anonim ***** válasza:
82%
Költözz el. Annyi reményed van, hogy talán szakítanak(nem miattad). Bár az is elég csúnya, de talán anyukád jobban megértené.
2009. nov. 2. 21:02
 18/26 anonim ***** válasza:
86%
Az első lehetőséget válaszd! Nem lenne a többi tisztességes anyukáddal szemben! Hidd el találsz 100X jobb palit, olyat ami korban is jobban illik hozzád! Semmiképpen ne kezdj ki a pasival! Különben anyukád megutálhat egy életre és ezt egy pasi sem éri meg!
2009. nov. 2. 21:19
 19/26 anonim ***** válasza:
9%
Próbáld ki mind a három variációt, és utána döntsél a tapasztalatok birtokában.
2009. nov. 2. 21:58
 20/26 anonim ***** válasza:
26%
Kérdezd meg a nagyit is, hátha ő meg a fiatal pasikra bukik, és nyomjátok négyesben!
2009. nov. 2. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!