Mi a véleményetek, az olyan nőkről, akik házas emberrel kezdenek ki?
Mit gondoltok róluk?
1. Megvan a véleményem róluk,de mivel kulturált ember vagyok,nem részletezném....
2. Arra jók amire,ha az asszony hanyagolja a férjet,jól meg...azt hazudja hogy elválik,így akár rendszeres is lehet,azt' kész,de mégis velem éli le az életét,mikor kiderül elhajtja.....
3. Gyűlölöm őket,mert belerondítanak egy kapcsolatba,bár nyugtat a tudat,hogy azon kívül hogy a pasi kiélje rajtuk a szexet,másra nem jók,de tudom ők sokat képzelnek magukról,szeretnek más jövőt kombinálni maguknak a pasival, hát felőlem!
4. Semmi!Ha nekem nagyon tetszene egy házas férfi,és a vonzalom kölcsönös lenne,engem nem zavarna hogy házas....
Dehogynem ismersz
Hogy vegzodnek a nos pasival valo pasztororak?
ugye nem sokszor boldog hazassaggal inkabb a nos pasi porazon tartja a szeretojet majd csunyan osszevesznek miutan a no eveket var igergeto pasira.
Szerintem a varakozas alatt szenved attol o a masik no es csak lopott ido jar neki.Szenved mert csak szereto nem elismert feleseg Szenved mert titkos a kapcsolat.
Aztan egy nap ot is lecserelik egy masikra a fagyi visszanyal.
Ifjú lánykoromban nem kellettem magam a férfiaknak, mert kapcsolatban voltam, mégis több ajánlatot kaptam kollégáktól, ügyfelektől. Amikor rákérdeztem, hogy az asszonykával mi van, akkor jött a sok süket duma, hogy ők már nem vannak ÚÚÚÚÚGY együtt, meg blabla...
Úgyhogy én nem hiszek abban, hogy egy jó kapcsolatba bele lehet rondítani kívülről, a férfiak sem akaratlan bábok, akiket csak el lehet rabolni a drága feleségektől. Én nem ítélem el a harmadikat, csak egy esetben, ha tényleg zaklatja a férjet (hívogatja, mailt küld), holott az már megmondta neki, hogy nem. Minden más esetben a férfi az, aki igenis benne van, és valamivel eteti a harmadikat. Vagy csak szexkapcsolat, vagy bemeséli hogy nem működik a házassága, de akkor is a férfi az, aki megcsalja a feleséget.
Hogy a házasságban mi hiányzik, az kinek a bűne és milyen mértékben, az más kérdés.
Én a 4-esre voksolok, bár kicsit átalakítva. Sosem fekszek le elsőre senkivel, sőt másodszorra sem. Ha valakit megismerek, kiderül, hogy házas és vonzódok hozzá, akkor a későbbiekben sem, de ez nem jelenti azt, hogy nem alakulnak ki érzelmeim iránta. Nem lépnék, de ha a pasi igen, akkor nem gondolom, hogy én vagyok az egyetlen, akivel ezt megtenné. Nem utasítanám el a közeledését, a testiséget viszont igen.
Fordítva is így gondolkozom. Ha a páromat valaki eltudja csábítani, akkor vigye, egészségére.
"De én senkit nem ismerek, aki valóban "megbûnhôdött" volna..."
"Ki mint vet,úgy arat!"
Ki lehet nevetni,de én hiszek a sorsban,és ha nem is azonnal,hanem évekre rá,mindenki visszakapja azt,amit adott!
Fogd fel úgy,hogy a világ egy hatalmas doboz,ahová belepakolhatod az ajándékodat,viszont ez a doboz körbeforog,és esélyes,hogy amit beleraktál,az visszatalál hozzád......
Inkább a gátlástalan nők nyugtatják magukat azzal,hogy "Na és,akkor mi van?Megtettem,és?ki fog ezért lecsukni?"
"Úgyhogy én nem hiszek abban, hogy egy jó kapcsolatba bele lehet rondítani kívülről, a férfiak sem akaratlan bábok, akiket csak el lehet rabolni a drága feleségektől."
Nem,de én meg azt nem szeretem,mikor a belerondító nők magukat védik....
Nekem az nagyobb dicsőség,hogy vagyok annyira életképes,hogy találok magamnak szingli pasit,mint hogy el tudom csábítani a másik levetett,használt pasiját....
Na meg az,hogy egy sármos nézéstől,meg pár izgató szótól nem nedveseik be a bugyim,és nem ugrok bele rögtön az illető ágyába,hanem vannak gátlásaim,és nem rib..ncként,hanem nőként viselkedek....
"Nem,de én meg azt nem szeretem,mikor a belerondító nők magukat védik.... "
Én írtam azt a választ amire ezt reagáltad, de nem jött be, nem voltam még házas/foglalt emberrel - pedig önkéntes lett volna, nem is egy. Épp ezért sem hiszek a külső csábításban. Én csak dolgoztam, átlagosan udvarias voltam nővel-férfival akikkel egy munkahelyen voltam, mégis több házas ember bepróbálkozott.
" Ki lehet nevetni,de én hiszek a sorsban,és ha nem is azonnal,hanem évekre rá,mindenki visszakapja azt,amit adott!"
Hát nem tudom... ha körbenézek, én nem éppen azt látom, hogy a jóságos, terézanya-lelkû emberek azok, akiknek az életük boldog és sikeres...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!