Hogyan dolgozzam fel hogy a lányomnak szeretője van?
Nem tudom biztosra hogy szeretője van, de egy férfi rá van telepedve.
Nem rég kezdődőtt az egész, kapott tőle virágot, sokat meg áll a ház előtt és beszélgetnek, és többet látták különböző környéki városokban mostanában.
A lányomnak van egy vőlegénye ő neki nem akarom elmondani ezt, ha megértitek miért, ő külföldön dolgoznak.
Nem mondom hogy kedvelem de ő korban hozzá való inkább, ez a férfi alig fiatalabb tőlem és legjobban ez idegesít!
Az anyja vagy is a feleségem pedig támogatja ebben, titokzatoskodnak. Állandó susmogások teljesen megőrjítenek. Nem tudom kivel beszéljek, beszélnem kellene talán a férfival de azt hiszem nem bírnám megállani hogy ne érjek hozzá a szemét fejéhez!
Még is mit csináljak? Normális válaszokat ami használható valamire, mert már nem bízom senkiben!
Hát még ezt sem tudhatod biztosan. Nem tudom, mennyi idős lehet a lányod, de úgy max 25-nek tippelem a leírásod alapján. (Még veletek él és úgy félted, mint egy gyereket.) Ennyi idősen lehet teljesen érett nő és kislány is lélekben.
A vőlegényéről sem tudunk semmit. Régóta együtt vannak? Esetleg kamaszkoruk óta? Az egyetlen komoly kapcsolata a lányodnak eddig? Mert ha igen, akkor lehet, hogy ez a pasizás dolog egy jele annak, hogy mégsem kéne összeházasodnia a vőlegényével. Ha túl fiatalon jöttek össze, akkor könnyen lehet, hogy a lányod most kezdi észrevenni, hogy más férfiak is vannak a világon, akik talán jobban illenek hozzá, mint akit 16 évesen választott. Én 27 éves vagyok, az elmúlt években a régi ismerősök között rengeteg ilyen gimis nagy szerelmet láttam felbomlani, egymás után. :( Az ember felnő, és véget ér a rózsaszín köd meg a romantika, hogy milyen szép, hogy egyetlen emberrel éljük le az életüket.
Ha a lányod felnőtt, nagykorú, akkor nem szólhatsz bele, hogy kivel osztja meg az ágyát..
A férfival ne beszélj, hozzá semmi közöd. A lányoddal megbeszélheted, hogy ha a távkapcsolatot nem bírja, akkor zárja le, mert megcsalni nem illendő a másikat.
Azért a helyedben az asszonyt is elkapnám egy kis beszélgetésre.
"Ez az apád előtt ne..." kiverné nálam a biztosítékot!
Nem is írok mást mert ez nagyon felhúzott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!