Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan dolgozzam fel hogy a...

Hogyan dolgozzam fel hogy a lányomnak szeretője van?

Figyelt kérdés

Nem tudom biztosra hogy szeretője van, de egy férfi rá van telepedve.

Nem rég kezdődőtt az egész, kapott tőle virágot, sokat meg áll a ház előtt és beszélgetnek, és többet látták különböző környéki városokban mostanában.

A lányomnak van egy vőlegénye ő neki nem akarom elmondani ezt, ha megértitek miért, ő külföldön dolgoznak.

Nem mondom hogy kedvelem de ő korban hozzá való inkább, ez a férfi alig fiatalabb tőlem és legjobban ez idegesít!

Az anyja vagy is a feleségem pedig támogatja ebben, titokzatoskodnak. Állandó susmogások teljesen megőrjítenek. Nem tudom kivel beszéljek, beszélnem kellene talán a férfival de azt hiszem nem bírnám megállani hogy ne érjek hozzá a szemét fejéhez!

Még is mit csináljak? Normális válaszokat ami használható valamire, mert már nem bízom senkiben!

2013. szept. 3. 08:49
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
44%

Hát még ezt sem tudhatod biztosan. Nem tudom, mennyi idős lehet a lányod, de úgy max 25-nek tippelem a leírásod alapján. (Még veletek él és úgy félted, mint egy gyereket.) Ennyi idősen lehet teljesen érett nő és kislány is lélekben.

A vőlegényéről sem tudunk semmit. Régóta együtt vannak? Esetleg kamaszkoruk óta? Az egyetlen komoly kapcsolata a lányodnak eddig? Mert ha igen, akkor lehet, hogy ez a pasizás dolog egy jele annak, hogy mégsem kéne összeházasodnia a vőlegényével. Ha túl fiatalon jöttek össze, akkor könnyen lehet, hogy a lányod most kezdi észrevenni, hogy más férfiak is vannak a világon, akik talán jobban illenek hozzá, mint akit 16 évesen választott. Én 27 éves vagyok, az elmúlt években a régi ismerősök között rengeteg ilyen gimis nagy szerelmet láttam felbomlani, egymás után. :( Az ember felnő, és véget ér a rózsaszín köd meg a romantika, hogy milyen szép, hogy egyetlen emberrel éljük le az életüket.

2013. szept. 3. 09:08
 12/29 anonim ***** válasza:
52%
Ülj le a lányoddal és próbáld vele megbeszélni.
2013. szept. 3. 09:09
 13/29 Salx Narval ***** válasza:
83%
Két nővel szemben barátom esélyed sincs, ha ők kiterveltek valamit, jobb ha beletörődsz. Ha a nejed partner lenne, akkor sem biztos, hogy sikerülne, de így, végképp nem. Én beújítanék egy csajszit, aki egyidős a lányommal, csak úgy kamuból, hátha észhez térítené őket, legalábbis az asszonyt.:D A viccet félretéve, nem mondom, hogy a nagy korkülönbség csakis kudarccal végződhet, de nagy rá az esély, főleg az idő előrehaladtával.
2013. szept. 3. 09:13
 14/29 anonim ***** válasza:
58%
Ha valakivel beszélni akarsz,akkor az csak a lányod legyen.Mondd el neki a véleményedet letámadás és kioktatás nélkül,aztán majd ha úgy érzi,elgondolkodik a dolgon.Szerintem ebbe több beleszólásod nincs,akkor sem,ha félted.A saját magánéletéről csakis ő dönthet.
2013. szept. 3. 09:29
 15/29 anonim ***** válasza:
44%
Sok mindent nem tehetsz, ha ők direkt kizárnak ebből az egészből. És ahogy írta valaki, ha a saját kárán tanul, talán az lesz számára a legjobb lecke.
2013. szept. 3. 10:14
 16/29 anonim ***** válasza:
57%
Azt nem értem, hogy miért az idegen férfira haragszol? A lányod az, aki két kapura játszik! Meg a nejed, aki ebben támogatja. Anyja lánya, ugye ő nevelte erkólcsre, morálra... beszélgess a két nővel, hogy hogy hívja a társadalom az olyan lánykákat, akikben ugyanaznap két pénisz is megfordul (mert nyilván a vőlegény is szorgosan látogatja, amikor teheti..)
2013. szept. 3. 10:53
 17/29 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem a feleséged azért bátorítja a lányát, hogy legalább ő kapja meg azt az örömet, amibe neki soha sem volt része. A lánynak most van szüksége a szerelemre, és nem félévente, amikor a vőlegénye hazajön. És ha a hapsi, akiről írsz, kellően vehemens, akkor nem csak a leányt, hanem az anyát is elrendezi...
2013. szept. 3. 11:07
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha a lányod felnőtt, nagykorú, akkor nem szólhatsz bele, hogy kivel osztja meg az ágyát..

A férfival ne beszélj, hozzá semmi közöd. A lányoddal megbeszélheted, hogy ha a távkapcsolatot nem bírja, akkor zárja le, mert megcsalni nem illendő a másikat.

2013. szept. 3. 12:19
 19/29 anonim ***** válasza:
77%

Azért a helyedben az asszonyt is elkapnám egy kis beszélgetésre.

"Ez az apád előtt ne..." kiverné nálam a biztosítékot!

Nem is írok mást mert ez nagyon felhúzott!

2013. szept. 3. 13:01
 20/29 anonim ***** válasza:
44%
19: Ha az apuka képtelen a kommunikációra, a megbeszélésre, a megértésre, az értő meghallgatásra, ellenben csak a saját igazát fújja mindenkit leugatva, akkor persze, hogy nem akarja vele a család megbeszélni a problémáit. Nem bíznak apuciban - vajon miért is????
2013. szept. 3. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!