Kidobom az ételt, mi lesz ha anyám megtudja?
Figyelt kérdés
Anyum nem főz valami egészségesen. Sőt egyáltalán nem. Próbáltam megkérni rá, de nem érdekli. Én nagyon odafigyelek mit eszek, mostanában egyre jobban. Ha anyum pl rántott-húst, pörköltet, szilvás gombócot főz nem tudom megenni. Rosszul vagyok a gondolattól, hogy mivel van tele. Amikor nem figyel vagy odaadom a kutyának, vagy lehúzom a wc-n. Lelkiismeret furdalásom van miatta, de undorodom ezektől a mű kajáktól. Magamnak főzök mostanában, rizst, valamilyen zöldséggel, vagy főzeléket. A másik probléma, hogy anyum itthonra tonnaszámra veszi az édességeket, üdítőket, joghurtokat, és mondtam neki, hogy ne vegye, mert nem eszem/iszom meg, mégis megveszi, és ha már napok óta ott van akkor balhézik, hogy minek vette meg.2013. aug. 31. 13:54
51/53 anonim válasza:
Egyáltalán tudod mi az, hogy vörös hús. A disznó nem az. A marha és vadhúsok a vörös húsok. És még mielőtt azt mondjátok én tudom rosszul, megsúgom, hogy édesapám és a nagyapám is hentes. Protein vagyis fehérje minden húsban van, mivel az izom fehérje rostokból áll. Helyes az ha valaki egészségesen akar táplálkozni, de túlzásba se kell vinni, hogy mindenben csak a kalóriát számolgatják. A mértékletesség és a testmozgás a lényeg.
52/53 anonim válasza:
"Gazdagok fölöslege a szegények jogossága"
Tedd be a mélyhűtőbe adagonként, majd rájön édesanyád, hogy tele a fagyasztó!
53/53 anonim válasza:
Komolyan a Dunába kellene lőni a sok kommentelőt! Azt sem veszitek észre, hogy a gyerek vegetáriánus.
Elfogy a szeretet ha a gyerek nem azt szereti amit ti. Vagy ha egy szelettel többet eszik. Megenné a sok ember a kakáját is ha nem lenne büdös.
Az én anyám is akkora gyász volt, hogy a második férje miatt erőltette rám évekig a zsíros ételt, és mindazért, hogy utána félre keféljen a gyerekkori barátnőjével. Nagyon megérte.
Hát nekem nem volt gond elköltözni otthonról. Ma már lakásom van és autóm, és 16 éves munkaviszonyom, és azt eszek amit én akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!