Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kidobom az ételt, mi lesz ha...

Kidobom az ételt, mi lesz ha anyám megtudja?

Figyelt kérdés
Anyum nem főz valami egészségesen. Sőt egyáltalán nem. Próbáltam megkérni rá, de nem érdekli. Én nagyon odafigyelek mit eszek, mostanában egyre jobban. Ha anyum pl rántott-húst, pörköltet, szilvás gombócot főz nem tudom megenni. Rosszul vagyok a gondolattól, hogy mivel van tele. Amikor nem figyel vagy odaadom a kutyának, vagy lehúzom a wc-n. Lelkiismeret furdalásom van miatta, de undorodom ezektől a mű kajáktól. Magamnak főzök mostanában, rizst, valamilyen zöldséggel, vagy főzeléket. A másik probléma, hogy anyum itthonra tonnaszámra veszi az édességeket, üdítőket, joghurtokat, és mondtam neki, hogy ne vegye, mert nem eszem/iszom meg, mégis megveszi, és ha már napok óta ott van akkor balhézik, hogy minek vette meg.
2013. aug. 31. 13:54
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
70%

1.Miért kell ezt a kérdést jelenteni? A sok kamu kérdésre meg oldalakat írogat mindenki.

2. Érdekes szülők vannak itt, már ha szülők egyáltalán. Nem az a normális reakció, hogy "te nem vagy komplett", "ha neked kellene megdolgoznod érte", "bezzeg mások".

El kell beszélgetni a gyerekkel, amit sok szülő elfelejt, hogy minek a hatására gondolja így. Osztálytársak, sok hülye reklám a tökéletes alakról stb...

Ha valaki csak szidja a gyerekét, de nem keresi meg az okokat, az gond.

2013. aug. 31. 14:40
 22/53 anonim ***** válasza:
98%

Helyes is, hogy lelkiismeret-furdalásod van!

Még helyesebb lenne, ha nem dobnád ki, hanem inkább kinyitnád a kicsi kis szádat és megmondanád: NEM KÉREK!

Az édesség miatt sem veszekedni kell. Nem eszed és kész!

Mi közöd neked ahhoz, hogy ő mit halmoz fel otthon és miért? Ő sem ehet, ha te nem eszel?

Majd leáll vele, ha folyton minden a nyakára romlik.

2013. aug. 31. 14:50
 23/53 anonim ***** válasza:
71%

Egyetértek a 21-es hozzászólóval!

Itt nem a kajáról van szó,hanem a gyerek értékrendjéről/önértékeléséről.

Gondolom a média által belénk súlykolt életmód+tökéletes alak után vágyakozik.

Le kellene vele ülni beszélgetni,hogy szerinte mi az egészséges,hogyan szeretne táplálkozni és miért. Ha valamit helytelenül állít,meggyőzni az ellenkezőjéről és azt is megértetni vele,hogy kis mennyiségben egyik kaja sem káros (nem fog 1-2 db szilvásgombóctól elhizni.

Azt meg támogatom,hogy nem akar cukros üdítőket meg édességet. Ha neki nem esik jól vagy nem szeretne,hát ne egyen.

2013. aug. 31. 14:54
 24/53 anonim ***** válasza:
50%

Nem főz egészségesen. Ezt írja a kérdező. Tehát nem fél évente egy-két szilvás gombócról van szó.

Azt is írja, hogy főz magának rizst, zöldségeket. Főzeléket meg liszt és tejföl nélkül is be lehet sűríteni, nekem legalábbis megy, pedig nem vagyok konyhatündér.

2013. aug. 31. 15:02
 25/53 anonim ***** válasza:
97%

Kinek mi az egészséges.

Nem az b*assza az emberek csőrét, hogy anyja hogy főz, meg ő most mitől hülyült meg, hogy nem jó neki HANEM hogy kidobja az ételt!

2013. aug. 31. 15:05
 26/53 anonim ***** válasza:
62%
Igen, ez nekem se tetszik, ugyanakkor nem tudjátok, milyen nehéz egy szülőnek, aki azt hiszi, mindent jobban tud, elmagyarázni, hogy mégsem tudja jobban. Én annak idején elvittem anyámat a gyerekorvoshoz, hogy ha nekem nem hisz, majd talán neki igen.
2013. aug. 31. 15:08
 27/53 anonim ***** válasza:
10%
Én megértelek kérdező. Nekem meg anyám vidékről mindig egy nagy szatyor szarral jön tojás amit utálok krumpli meg szar sütemények amiket utálok ilyen szarságok utálom őket megmondtam 100x ne hozzon mégis hozza én ki szoktam tenni az őrsön a metróaluljáróba akinek kell vigye el vagy egy padra a parkban régebben meg a keletinél aludt egy csöves mindig odaraktam neki.
2013. aug. 31. 15:25
 28/53 anonim ***** válasza:
4%
De amugy miért ilyen hülyék a szülők hogy nm értenek a szóból vajon miért???
2013. aug. 31. 15:27
 29/53 anonim ***** válasza:
51%
Nem a szülők a hülyék, kedves előző, ti vagytok azok...
2013. aug. 31. 15:34
 30/53 anonim ***** válasza:
100%
És akik szerint ezek a szarok, amit a kérdező anyja főz; ők mit esznek? Csak kíváncsiságból
2013. aug. 31. 15:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!