Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kidobom az ételt, mi lesz ha...

Kidobom az ételt, mi lesz ha anyám megtudja?

Figyelt kérdés
Anyum nem főz valami egészségesen. Sőt egyáltalán nem. Próbáltam megkérni rá, de nem érdekli. Én nagyon odafigyelek mit eszek, mostanában egyre jobban. Ha anyum pl rántott-húst, pörköltet, szilvás gombócot főz nem tudom megenni. Rosszul vagyok a gondolattól, hogy mivel van tele. Amikor nem figyel vagy odaadom a kutyának, vagy lehúzom a wc-n. Lelkiismeret furdalásom van miatta, de undorodom ezektől a mű kajáktól. Magamnak főzök mostanában, rizst, valamilyen zöldséggel, vagy főzeléket. A másik probléma, hogy anyum itthonra tonnaszámra veszi az édességeket, üdítőket, joghurtokat, és mondtam neki, hogy ne vegye, mert nem eszem/iszom meg, mégis megveszi, és ha már napok óta ott van akkor balhézik, hogy minek vette meg.
2013. aug. 31. 13:54
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
85%

A rántott-hús, pörkölt, szilvás gombócóc mivel lenne tele? Gondolom nem mélyhűtött, hanem ő készíti.

Szerintem ilyeneket is kell enni, persze ezek mellett sok gyümölcsöt, zöldséget és főzeléket is.

Azt nem értem, hogy minek vesz édességeket és üditőket, ha nem eszitek meg, mondd meg neki, hogy ezek helyett vegyen gyümölcsöt.

2013. aug. 31. 14:03
 12/53 anonim ***** válasza:
45%
Jelentettem.
2013. aug. 31. 14:06
 13/53 anonim ***** válasza:
92%

itt kérdező, nem az anyukád főztjével van gond, hanem veled, de nagyon. nagyon eltúlzod a dolgokat.

de ha ennyire nem vagy képes megenni, akkor jelentsd ki, hogy vegetáriánus lettél és magadnak főzöl..

vagy ajánld fel, hogy mától te vásárolsz be a családnak.

2013. aug. 31. 14:06
 14/53 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudom, én ha megtudnám hogy a lány kiönti a kaját amit főzök.. lehet hogy inkább a nyakába borítanám. Az, hogy egészségesen próbálsz enni/élni, az nem azt jelenti hogy innentől kezde soha ne egyél olyat amiben zsír van vagy valami. A szervezetednek szüksége van ezekre is, csak mértékkel. Nem azt mondom hogy mindenképp edd meg ha nem szereted, de azért egy kisebb mennyiségtől nem fogsz elhízni. Egyébként nem értem hogy mire mondod hogy mű kaja..
2013. aug. 31. 14:07
 15/53 anonim ***** válasza:
85%
Te beteg vagy, ember/asszony...
2013. aug. 31. 14:08
 16/53 anonim ***** válasza:
89%

Teljesen jogosan fog megsértődni.

Nem értem miért jó ez, nem szedsz oszt kész, probléma megoldva.

2013. aug. 31. 14:11
 17/53 anonim ***** válasza:
84%
Ez óriási. Inkább örülnél annak, hogy anyud főz neked. Neked mióta műkaja a pörkölt meg társai? Más gyerek örül annak ha egyáltalán ételt raknak elé, te meg kidobod. Ha ilyen könnyen kidobod azt amiért anyud dolgozott, hogy tudjon eléd mit rakni, akkor menj el dolgozni és főzzél magadra. Tipikus mai elkényeztetett tini. Amúgy neked mi nem műkaja? Az édesség helyet meg mond meg anyudnak, hogy mit szeretnél pl. gyümölcsöt. Anyud helyében 1 hétig kiéheztetnélek és akkor nem fogsz válogatni.
2013. aug. 31. 14:17
 18/53 anonim ***** válasza:
79%
A főzeléket magadnak jó kis lisztes rántással csinálod? Az úgy egészséges :D Nem vagy komplett!
2013. aug. 31. 14:21
 19/53 anonim ***** válasza:
69%
Adja a Jóisten, hogy kerülj olyan helyzetbe, hogy magadra leszel utalva, és magadra kelljen főznöd... :)
2013. aug. 31. 14:22
 20/53 anonim ***** válasza:
38%
Azért ne mondjátok, hogy a rántott hús meg a szilvás gombóc egészséges. Vajon mikor dupláját nyomtam a normális súlyomnak, miért beszélt le róla minden orvos?
2013. aug. 31. 14:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!