Mit tegyek, fogadjam be az öcsémet, vagy mondjam neki, hogy nem jöhet hozzánk?
Az öcsém,22 éves,én 26 a bátyja vagyok!
A szüleim el akarják küldeni otthonról,mert nem dolgozik (vidéken élnek),anyu most lett munkanélküli,apám gyárban dolgozik,nem valami sokat kap....
párom azt mondja,hogy ha ideengedem,ő elmegy....
ezt kicsit jogtalannak érzem,a lakás az enyém,és a saját testvéremről van szó
nincsenek rokonok,nagyszülő csak egy él,ő meg idősek otthonában......
Választás elé állított a párom,rossz ember lennék,ha szépen,csendben megbeszélném vele,hogy bár szeretem,de mégis csak a testvéremről van szó,ha elmegy megértem,de miatta nem fogom elzavarni a testvéremet,akkor inkább menjen el...
Nem értem egyesek miért feltételezik már egyből azt, hogy biztos a kérdező testvére a hibás!!! Családtagot nem mi választunk, tehát ugyan úgy lehet az is, hogy a szülők hozzáállása rossz!!! Én AKKOR IS befogadnám a bátyámat, ha lusta volna és nem dolgozna... akkor is a testvérem, az egyetlen! Akkor fognám és talpra állítanám!
Képzeljétek, Debrecen elég nagy város, mégse lehet munkát találni... és nem csak mondom, sok barátom van... pályakezdők, tapasztaltak, idősebbek is és tengődnek, vergődnek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!