Mit tegyek, fogadjam be az öcsémet, vagy mondjam neki, hogy nem jöhet hozzánk?
Az öcsém,22 éves,én 26 a bátyja vagyok!
A szüleim el akarják küldeni otthonról,mert nem dolgozik (vidéken élnek),anyu most lett munkanélküli,apám gyárban dolgozik,nem valami sokat kap....
párom azt mondja,hogy ha ideengedem,ő elmegy....
ezt kicsit jogtalannak érzem,a lakás az enyém,és a saját testvéremről van szó
nincsenek rokonok,nagyszülő csak egy él,ő meg idősek otthonában......
Választás elé állított a párom,rossz ember lennék,ha szépen,csendben megbeszélném vele,hogy bár szeretem,de mégis csak a testvéremről van szó,ha elmegy megértem,de miatta nem fogom elzavarni a testvéremet,akkor inkább menjen el...
"azt mondja ő pl nem fog takarítani,mosni,főzni egy "idegenre"
Ebben speciel igaza van. Beszéljétek meg, hogy te is, ,eg az öcséd is kiveszitek a részeteket a házimunkából, illetve miután talpraállta a tesód, visszafizeti az anyagi segítséget, mert szép dolog a szerelem, meg minden, de ha a barátnőd fizeti a fele rezsit, plusz még takarít is utánatok, akkor érthető, hogy húzza a száját. Ne duzzogjatok, kommunikáljatok.
Érdekes, hogy mindenki le lett szavazva, aki azt javasolta, hogy fogadd be a tesódat.
ez nekem is feltűnt,a 81%-os lett egyedül 100%-os,akinek meg én nem értettem egyet a válaszával,ezért le is pontoztam.....én sem értem,én az ő kivételével mindegyik választ fel pontoztam...őt sem rosszindulatból le,csak nem értettem egyet vele....
ma 22:30
Nálunk a házimunka közös!
Szó sem volt arról,hogy az öcsém semmit sem fog csinálni.....
Kérdező, itt nincs kérdés: jó fej vagy, a párod ellenszenves. :) És még titokban le is pontozza a válaszadókat, nagyon rafinált. :)
Szóval a párodat dobd, tesódat meg fogadd be - de szabj neki határidőt, ne ragadjon le nálad örökre. :)
veszekedtünk egy sort ezen az egészen.....
szerinte sokan úgy reagálnának mint ő,mert azt mondja,rendes a testvérem,nem az a baj,de megszokta h ketten élünk,van egy kis házrész,egy külön lakrész nem egy házban élne velünk,csak a konyha lenne közös,meg a fürdő,wc van ott,de a zuhanyzó rész pénz hiányában nincs kész még.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!