Mit tennetek a helyemben?

Ismerős a helyzet, de ha a ház a férjed nevén van akkor mindegy milyen valós a hirdetés. Ha ő nem írja alá a szerződést, anyósodék maximum a saját nevükön lévő házrészt adhatják el, de nem valószínű hogy ilyen feltételekkel bárki megvenné.
A férjednek pedig elsősorban rád és a gyerekre kellene gondolni. Mi az hogy nem költözik el addig? Inkább menjen rá a házassága? Ha tényleg komolyan gondolod a költözést, akkor mondd el a férjednek is, hogy ezt nem bírod/tűröd tovább, kéred a 2 milliódat amit a házba tettél és elmész a gyerekkel. Ha szeret és a családja a legfontosabb úgyis veled megy. Annak nincs értelme hogy a gyerek ilyen környezetben nőjön fel, vagy te rámenj idegileg.

"Ferjem kozolte most, hogy a gyereket nem vihetem sehova de en menjek ha akarok. "
Ez azért nem úgy van, nem ö dönti el, hogy a gyereket vieheted-e.

Ha tudod igazolni hogy a te 2 millió benne van a ház felújításba akkor azt vissza követelheted. Hosszú per lesz belőle, de addig sem tudják eladni a házat. Egyébként én csak azért is ott maradnék, nem adnám meg a lehetőséget hogy könnyebb legyen nekik. Viszont bezárnám az ajtót.. Vagyis nem járnék át hozzájuk, nem segíteném őket, nem kommunikálnék velük. Úgy viselkednék mint egy lakótelepi szomszéddal.
Jó napot- Viszlát.. ennyi

En nem mennék sehova, mivel a pénzem is benne van, ha kifizetnek,akkor mennék csak el. A férjed is átgondolhatná a szavait, hogy miket ejt ki a száján.
Végeredményben ezért nem lenne szabad közösködni.
Es mit mondanak miért akarjàk eladni a házatokat, ami a férjed nevén van, nélküle semmit sem tudnak kezdeni.

5 millióval lenyultak fenyegesd meg öket hogy azt kéred vissza nem is értem mért fizettél a saját pénzedből enyit a párod adoságára, pláne családi adóságra.
Amúgy meg ha a férjedé a ház vagy van tulajdonjoga nem adhatják el nélküle.
Keményits be ne hagyd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!