Szerintetek kinek van igaza?
Nincs igaza a feleségednek.
Én saját tapasztalat alapján mondhatom neked, hogy évekig nem beszéltem apámmal, igen csak tönkretette az életünket anyukámmal, eltelt jó néhány év, gondolkoztam, értem, magam is családos anyuka lettem és átértékeltem dolgokat. És egy kórházi dologból kifolyólag újra kapcsolatba kerültem apámmal, amit azóta valamilyen szinten tartok is. Nem kell egyáltalán egymás nyakába borulni. Sem úgy tenni, mintha mi sem történt volna. Semmit nem kell erőltetni. Az tényleg nem jó senkinek, ha valaki örök életében haragszik a másikra, tudni kell megbocsájtani. Nem kell semmit elfelejteni, de előbb-utóbb rájön az ember, hogy ne csak a rosszat nézze, mert amennyiben jó dolgok is történtek, akkor úgy az igazságos, ha az egészét nézzük a dolgoknak.
Tehát a döntés a tiéd. Ha akarsz, közelebb kerülsz hozzá. Ha nem akarsz, nem kell. De az sem jó, ha mindig haragudni fogsz. És ha majd úgy látod, úgy érzed, hogy megértél a beszélgetésre, akkor lépj. De addig nem kell.
Senkinek se az a célja hogy iparszerűen megbocsásson. Éld az életed s néha tedd fel magadnak a kérdést: lehet eljött az ideje hogy megbocsássak neki?
Jó vicc haldoklik a gyerekem akkor eszembe jut akit mindigis leszartam hogy ha kifingik legyen helyette másik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!