Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem bírom már, hogy az apja...

Nem bírom már, hogy az apja miatt ennyire hajtanom kell. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nem tudom mi a jó szó erre mert tulajdonképpen nem kell megerőltetnem magam csak unom, hogy a barátnőm(17) apja mindenféle hülye feladatot megcsináltat velem és tudom, érzem, hogy utál engem. Rendőr meg valami kiképző is, komoly szabályai vannak, mindig azt kell csinálni amit ő mond és nehéz megfelelni. A barátnőmnek eddig két pasija volt és mind a kettőt elüldözte. Engem is el akar. Mondjuk ez tetszik, ha lányom lesz én is fogok dolgokat kitalálni de nem így. Annyiból rossz még, hogy az apám koreai és állandóan le kínaiz meg hülye beszólásai vannak pedig tök normális vagyok és már 4 éves korom óta itt élek. Neki fontos, hogy a lánya pasija ne legyen lusta és meg tudja védeni ha úgy van, szerinte én erre nem lennék képes amit nem tudom miből gondol mert magas vagyok, van rajtam izom, kiskorom óta rendszeresen sportolok (úszás, futás, kosár, kézilabda, gyakran járok hegyre, erdőbe) ők is ilyen hegyes meg erdős helyen laknak és ki kell mennem vele, fát kell vágnom, barkácsolnom kell, füvet vágni meg ilyen hülyeségeket talál ki. Mindent meg tudok csinálni de nem látja be, hogy jó vagyok a barátnőm mellé. Nagyon szeretem, figyelmes vagyok, amit tudok mindent megadok neki ő is mindig jókat mond rólam otthon, hogy az apja befogadjon. Az anyja és az öccse szeret csak ő nem bír elfogadni és az a baj, hogy ő a főnök. 4 hónapja ismernek de amúgy 6 hónapja vagyunk együtt. Nem is aludhat nálam meg én se nála csak akkor ha az apja nincs otthon. Barátnőm már beszélt vele de nem használt, sőt. Szerintetek meddig fogja ezt csinálni? Ha azt várja, nem fogom ennyi miatt elhagyni. Beszéljek inkább én vele?

21/F

2013. aug. 28. 15:26
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
40%
Én a helyedben nem mennék hozzájuk és a lánya próbáljon vele beszélni, ha az se hatja meg, ez van. Ne járj hozzájuk és kész.
2013. aug. 28. 15:35
 2/26 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem anyukánál kéne megemlíteni, h beszéljen a férjével a dologról. Az is lehet, hogy férfit akar belőled csinálni.
2013. aug. 28. 15:35
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

"Gorcsev rövid tűnődés után szomorúan így szólt:

- Mondja uram... egy kérdésem volna: ha teszem azt, valaki szereti a leányát, és az illető különben jó férje lenne, megtagadná tőlük atyai áldását csak azért, mert a vőlegény önt megverte valamikor? Persze alapos verésre gondolok."

Rejtő: A 14 karátos autó.

:)

2013. aug. 28. 15:39
 4/26 anonim ***** válasza:
33%
Ne menj hozzájuk, ennyi.:)
2013. aug. 28. 15:41
 5/26 anonim ***** válasza:
6%
kicsi az esély h megváltozzna. szerezz pénzt s huzz el onnan.
2013. aug. 28. 15:42
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyennél csak akkor vívsz ki némi tiszteletet, ha tudsz neki ellentmondani, amikor úgy érzed, igazad van. Kiállsz önmagadért.

Csak a hasonló erős jellem rúghat náluk labdába.

2013. aug. 28. 15:45
 7/26 anonim ***** válasza:
4%
Arra vagyok kíváncsi, hogy mit tanácsolt apád, a koreai?
2013. aug. 28. 15:48
 8/26 anonim ***** válasza:
6%
legközelebb pofázik, durr egy nagy pofon neki.
2013. aug. 28. 15:48
 9/26 A kérdező kommentje:
Belőlem nem kell, én férfi vagyok. Normális családban nőttem fel de sok mindent magamnak kellett csinálni meg dolgoztam is. Szerinte az nem férfi aki nem ért mondjuk az autókhoz, nem tudja elvégezni a ház körüli munkákat, nem tud falat festeni meg ilyenek. Szerintem zavarja, hogy én ezeket ha nem is mindent tökéletesen de tudom. 45km-re lakunk egymástól őt meg nem engedik el sokáig. Nem nagyon mondom a szüleimnek sem. Nem szeretek panaszkodni.
2013. aug. 28. 15:51
 10/26 anonim ***** válasza:
45%

Aki nem ért az autókhoz az nem tud falat festeni?

Ez az ember beteg.

Kényszergyógykezelés kellene mielőtt még súlyosabb lesz a helyzet.

2013. aug. 28. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!