Ti mit tennétek a helyemben? Már nem sokáig birom.
Hány éves?
Igazából a legtöbb gyerek ilyen. Kicsi (pár éves) korban nem tudsz mit tenni, csak elmagyarázos 100-szor....
Ha nagyobb, akkor is kupit csinál, de akkor elvárható, hogy próbáljon összepakolni maga után (100 % sosem lesz, de a szándék a lényeg).
Ha 10 év körüli, akkor elvárható, hogy a játékokat, ilyeneket szedje össze (ha nem is katonás sorrendben). És igenbis rá kell szólni.
Ha jól értem, ti nevelitek. Ha anyuka neked támad, akkor mondd el neki klégyszives, hogy örülhet, hogy törődsz a fiával, neveled, pedig semmi közöd hozzá. Ha már ő képtelen nevelni, akkor a gyereknek valahol meg kell tanulnia a dolgok rendjét. Majd ha ő neveli, akkor reklamáljon.
Ja, ésd ne pakloj el. Mondd meg a párodnak, hogy döntsön:
1. Itt a kupi. Hazajön, összepakol, mert te rászólni sem mersz máér a gyerkre.
2. Rászólsz, és akkor addig szólsz rá, amíg meg nem szokja, hogy el kell pakolni.
Ja, és 4 gyerekem van. A 2 naggyal szélmalomharc, ötvenszer rájuk szólok, és akkor talűán alakul a rend.... De ha valaki ezért szólna be nekem....mert rájuk szólok...
És bocs a hibákért, de az egyik már rajtam ugrál :)
A másikat meg küldöm pakolni, és segít nekem takarítani. Amíg ez nincvs meg, nincs szülinapi buliba indulás, meg sorozatnézés. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!