Ti mit tennétek a helyemben? Már nem sokáig birom.
Figyelt kérdés
Az élettársam kisfia nálunk lakik, állandóan szétdobálja a cuccait, koszt csinál nem győzök utánna rendet rakni. A múltkor rászóltam erre ő elárult a anyjának ő idejött és elkezdett velem ordibálni, mindennek elmondott. Most ott tartunk, hogy nem merek a gyerekre rá se szólni. Ha a párom itthon van akkor nem csinál a gyerek felfordulást de ha nincs akkor elszabadul a pokol. Mit tegyek?2013. júl. 20. 10:59
11/18 A kérdező kommentje:
A párommal megbeszéltük, hogy én többet nem szólhatok rá.
2013. júl. 20. 11:59
12/18 anonim válasza:
Mi az hogy te nem szólhatsz rá? Együtt éltek! Te is a gyerekkel élsz és ha neked valami nem tetszik,igenis rendet kell rakni. Mondd meg a párodnak hogy ez és ez van és csináljon vele valamit,mert ez így nem működik.Nem kell elkényeztetni a gyereket,főleg ha már nagyobb.
13/18 anonim válasza:
Ezt mondta a párod?? Na ezek után én a kisujjamat sem mozdítanám a gyerekért, az tuti. De nem is vigyáznék rá egyedül. Megmondanám a kedves páromnak, hogy ennyi volt, oldja meg a gyerek felügyeletét, ahogy akarja, de rám ne számítson. Még a szomszéd gyerekre is rászólok, ha szétpakol a lakásomban, amikor épp én vigyázom rá, és utána nemhogy az anyuka nem jön át üvölteni, de még ő kér elnézést. Ez a normális viselkedés. Ha a párod ebben nem partner, akkor erősen elgondolkoznék rajta, hogy biztos ilyen emberrel szeretnék-e élni.
14/18 anonim válasza:
Keress olyan párt akinek nincs gyereke.
15/18 A kérdező kommentje:
Utolsó. Te is csak hülyeséget tudsz tanácsolni.
2013. júl. 20. 12:59
16/18 anonim válasza:
Hány éves?????????????????????????
Hagyd a francba, amit csinál. Ha a pasi hazajön, meg álljon neki rendet tenni....
17/18 anonim válasza:
Nem tanacsolt hulyeseget. En se jonnek ossze olyan novel akinek mastol van gyereke. Ha az anyjanak meg nem tetszik vigyazzon ra o, hulye ku rva.
18/18 anonim válasza:
Először is megmondanám az édes drága anyjának, hogy örüljön, hogy a gyerekének van hol laknia, örüljön, hogy te legalább foglalkozol vele, mert ezek szerint valami miatt mégse nála lakik, úgyhogy itt rohadtul nincs joga ahhoz, hogy háborogjon. Nem ő neveli, él vele együtt a nap 24 órájában. Másodszor ha meg nem tetszik, hogy rászólsz a gyerekre, akkor legyen szíves otthon Ő MAGA elbeszélgetni a kicsivel, hogy nem szabad nálatok szétpakolni, és viselkedjen rendesen veled. Dönthet, vagy ez, vagy továbbra is rá fogsz szólni, mert a TE lakásodban csinál kupit, amit TE ganézol össze, tehát még azt sem mondhatja, hogy semmi közöd az ő gyerekéhez. Én nem tenném meg azt, hogy nem szólok rá. A párodnak meg gratulálok, hogy érett felnőtt módjára átlátja a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!