Mi a frászt csináljak a húgommal? (19F,15L) Nem bírom már sokáig.
Már úgy vagyok vele, hogy teljesen ki nem állom...
Pénteken hazaérek, anyám megkéri, hogy meséljek (azon a héten volt egy vetélkedő a szintek között a koliban), elkezdek mesélni, erre szinte mondatonként valami hülyeséggel félbeszakít csak azért, hogy idegeljen... Aztán amikor rászólok, akkor én vagyok a hibás...
Meg ma is, itt van barátnőm beszélgetünk nyugottan, szobám ajtaja be van csukva. A családunkban a csukott ajtó = ne zavarj. Erre kopogás nélkül beront, elkezdi nyomni a szarabbnál szarabb zenéit "megmutatok barátnődnek pár számot" címszó alatt... És én vagyok a hibás hogy felidegelem magam... (ezeket a sorokat aközben írom, miközben húgom rávette barátnőmet, hogy segítsen neki valamiben)
Meg a szomszédos településen, ahol a barátnőm él, voltunk falunapon, a családom a tűzijátékokat jött át megnézni. Megérkeztek, az volt az első dolga, hogy barátnőmet kitépte a kezemből, utána meg ott lógott a nyakunkon... Szeptemberben is szinte ugyanez volt, amikor elmentünk kirándulni Ópusztaszerre.
Meg multkor is nézek egy filmet a Discoveryn erre meg, nemérdekli, hogy nézem, leül a másik fotelba és rögtön átrakja valamire... És megint én vagyok a hibás, ha szólok, hogy én néztem a TV-t, és amire átkapcsolta, azt már legalább 10000000000000000000000szer látta...
Meg ha neki kell valamit segítsek, akkor rögtön még tegnapra legyek kész vele... De ha nekem kellene valamit segíteni, pl. fűvágásnál a talicskát elvinni a komposztra, akkor arra meg bezzeg lusta...
Szüleim meg mindíg engem oltanak le, hogy nemigaz már, hogy nem tudunk normálisan viselkedni...
testvéri szeretet :D
Nem azért csinálja hogy idegesítsen. figyelem felkeltés. abban a korban van hogy ő akar a világ központ lenni:)
1 évvel vagyok idősebb nála :D tesómmal nekem is állandóan a tv-n van a vita... :D
amúgy hidd el figyelem felkeltés.
amúgy csináld azt amit ő. hiába nincs barátja.
ha nézi a tv-t,ülj le kapcsold át. ilyenek. rájön h kaki érzés amikor ezeket csinálja valakivel.. :))
Amúgy boldog évfordulót !! :D
nézd levegőnek:) ne szólj hozzá. ennyi :D te is voltál kamasz,most ő a kamasz:)
16L
Kiváncsiság, némi féltékenység és sok-sok szeretet vezérli. Sejtelmed sincs életed folyamán hányszor fogod még visszakivánni ezt az időszakot amit most élsz, de hidd el nekem igy lesz.
Ilyen hogy bántod felejtsd el, öleld meg és adj neki két puszit és néha vigyétek el magatokkal őt is.
3.
ez már nem testvéri szeretet...
barátnőmnek is van egy bátyja, de igaz, hogy ők is néha veszekednek, de nem mennek így egymás agyára...
nem tudom a TVset visszaadni már, mert szereztem egy TV-t (igaz a számítógépem monitorjaként használom), de ha azt csinálom akkor rögtön az lesz, h nekem is van saját TV-m
köszi :)
4.
Próbálom de ha olyankor talál meg, amikor amúgy is alap ideg vagyok? (pl.: ZH-zós hét után)
5.
De akkor is kopoghatna, meg jó lenne ha nem rángatná el tőlem...
6.
Őt nem hiszem, hogy a szeretet vezérli... Pár hete akartam neki puszit adni, amikor hazaért pénteken a koliból, de ellökött, azóta meg sem próbáltam... Minek...?
Próbáltam ma is célozgatni, hogy menjen ki, de semmi
egyedül akkor ment ki, amikor a barátnőm kérte meg rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!