Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak a húgommal?...

Mit csináljak a húgommal? Közös szobánk van, és egész nap dubsteppet hallgat a MiniHifi-n, már fáj a fejem!

Figyelt kérdés
Én 16, ő 14, a bátyja vagyok. Nyáriszünet kezdete óta csak ezt hallom, már fáj a fejem, ti mit tennétek? Rám nem hallgat, ha anyámnak szólok ő meg csak annyit mond, hogy hallkítsa le. Megőrülök!!!!
2012. júl. 28. 10:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Mondjuk húzd ki a hifit. Én húgommal is ezt csináltam amikor éjszakai műszakból jöttem haza és aludni szerettem volna, igaz nekünk nem egy szobánk van de egymás mellett van és csak egy vékony fal választja el. Én akkor átmentem persze ő nem volt a szobájába fogtam kihúztam belőle a kábelt zsebrevágtam és kiírtam "ha felkeltem akkor visszaadom" Azóta jól meggondolja mikor bömbőlteti a zenét. Jóm mi idősebbek is vagyunk ő 18 én meg 23
2012. júl. 28. 10:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát igaz én testvér nélkül nőttem fel, de én a helyedben kihúznám a falból a minihifit, és azt mondanám, hogy visszaadom, ha elmúlt a fejfájásom. A hisztit meg engedd el a füled mellett, ha lenyugodtatok, akkor felajánlod hogy beszéljétek meg.
2012. júl. 28. 10:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Hallgathat zenét fülhallgatóval is.Próbáljatok kompromisszumot kötni.
2012. júl. 28. 10:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Vagy Te is beledughatnál valamit a füledbe, nem kell, hogy szóljon. Lehet sima fülhallgató is, vagy talán ilyen munkás boltokban, ahol munkaruha van meg ilyesmik, talán ott lehet kapni füldugót. Amúgy részvétem:S:S
2013. febr. 27. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!