Kihez fordulhatnék segitségért? Nem sokáig bírom.
Dolgozol? nem tudsz elmenni átmenetileg valahova ahol nem látod őket?
Nem szabad ilyen gondolataidnak lenni. Nem éri meg hogy az ő elcseszett életük miatt te halj meg. Túl foigsz ezen menni, csak ez most nagyon nagyon nehéz neked.
Hány éves vagy? tanulsz:
Én is voltam hasonló helyzetben csak én tizenévesen mindig van kiút hidd el!
Sokkal bővebben kellett volna leírnod, hogy mi a helyzet és szinte biztos hogy van az oldalon olyan aki segít ha nem is az oldalon akkor bárhol máshol!
Tehát ha kicsit részletesebben leírnád akkor többet tudnánk segíteni!
Lehet, hogy nem teljesen jó módszer, de azért leírom, hátha mégis:
Ha találsz egy korodhoz mérten jól fizető munkát, akkor kezdj el valami harcművészetet tanulni és az ilyen veszekedéseket le tudod majd csillapítani. Igaz, a harc nem mindig megoldás, de van, amikor igen. Az első ilyen eset után talán elcsitulnak és valamennyire(igaz, félelemből) de tisztelni fognak és ezt az ál-békét talán fenn lehet tartani, amíg nem lesz rendes munkád és el tudsz költözni.
Nem a legjobb ötlet a probléma megoldására, de szerintem működhet.
Szia! Én nagyon szívesen beszélgetnék veled.Ha gondolod írj privit és megadom az msn címem. Addig is kitartás.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!