Beszédproblémám van kihez fordulhatnék segitségért: a logopédust kivéve. Vagy valamien oldal van ahol beszédfejlesztés van?
Figyelt kérdés
2011. júl. 25. 21:23
1/12 anonim válasza:
Mi a beszédproblémád?
Sajnos ezt elég nehéz lenne személyes kapcsolat nélkül, csak leírások alapján javítani, mert nem biztos, hogy hallani fogod a különbséget.
2/12 anonim válasza:
Én sejpítettem,ha fáradt vagyok akkor most is csinálom.Én voltam logopédusnál és tök ok volt,nem ciki,nagyon sokat segít,ha hall valaki és tudja hol kell képezni a hangokat.Esetleg egy beszédtechnika tanár tud segíteni.Ha meg nem vagy hajlandó senkihez sem fordulni,akkor vagyél egy szakkönyvet és egy magnót,hogy fel tudd venni mit hogyan mondasz ki.
3/12 anonim válasza:
Nekem fáj a fogam.Kihez fordulhatnék a fogorvost kivéve?Ehhez a kérdéshez mit szólsz?Mi a baj a logopédusokkal?
5/12 A kérdező kommentje:
A Logopédus a szép szememért nem fog segíteni :(
2011. júl. 27. 13:59
6/12 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :))
2011. júl. 27. 14:01
7/12 anonim válasza:
Szia!lehet hogy neurológiai betegség vagy pszichológiai ártalom miatt kialakult beszéd fejletlenség áll a háttérben.szakember segítségét javaslom,a problémádat ha kisebb mértékű akkor talán a hangos olvasás javíthatja...
8/12 anonim válasza:
A beszed.lap.hu és a logopedia.lap.hu oldalakról kiindulva találhatsz megfelelő oldalakat, bár sokkal jobb lenne, ha szakemberhez fordulnál. Bár, ha dadogsz, akkor nem nagyon tudnak segíteni.
10/12 anonim válasza:
nenenenenenene tutututututulj.. A beszédproblémások 95%-a pszichológiai eset, viccen kívül, szerintem elött menjd el dokihoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!