Hogyan fognak önállósodni és családot alapítani a mai fiatalok?
Sehogy...31 éves vagyok és megint Anyámmal lakom.7 évig volt egy vőlegényem vele külön laktunk albérletben,de szétmentünk tavaly(lecserélt egy pénzesebb csajra),egyedül meg nem tudok mint csinálni 90 ezer forintból...Megjegyzem egyetemi diplomával keresek ennyit közalkalmazottként.Saját lakás,gyerek?Ugyan...Hová?Miből?
A környeztemben lévők mind szülői segítséggel jutottak lakáshoz,vagy levadásztak egy pénzesebb pasit.Sokat szidják itt a nőket,hogy csak a pénzre hajtanak,hát lehet nem szép dolog,de azt látom,hogy ők jártak jól...Ha újra huszonéves lehetnék én is kihasználám...Kellett nekem annó "rendes,szegény" fiú.
Mások meg röhögnek a markukba a 20 évvel idősebb pasival/vagy egy dagadt programozóval az új építésű lakásban,és a tengerpartra utazgatnak...
Tanulni kellett volna serényen. Nem pedig az iskola mellé járni, és tenni az egészre. Ha így tettél volna, akkor ha nem is arany, de nagyon jó életed lenne.
3 éve dolgozom. Van már kocsink. Menyasszonyommal nem sokára esküdünk, amit én állok. Következő évben vesszük a 3 szobás jó helyen lévő lakást.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!