Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan fognak önállósodni és...

Hogyan fognak önállósodni és családot alapítani a mai fiatalok?

Figyelt kérdés
Munka alig akad, a fizetès, az árak az egekben - hiszen ti is tudjàtok
2013. aug. 24. 15:50
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Ja, és a nyelvészetet ki is hagytam, ami tőlünk nyugatabbra már határozottan alkalmazza a matematikát (főleg statisztika) és az informatikát (adatbázisok, szöveg feldolgozó algoritmusok, stb.), viszont mivel nálunk megy az ósdi humán-reál szétválasztás, így a hazai nyelvészek többsége teljesen képzetlen ezeken a területeken.
2013. aug. 25. 12:05
 22/38 anonim ***** válasza:
Nekem is az a véleményem, hogy erősnek és kitartónak kell lenni - hiszen mindenki kb. a nulláról indul, kivéve persze azokat, akiket a szüleik tudnak pénzelni. Én sem vagyok ilyen helyzetben, nem vagyunk gazdagok, és szívből fogok majd örülni, ha 1 év múlva továbbtanulhatok valamilyen jobb főiskolán. Sosem voltam bulizós, inkább a mai napig félreteszem a pénzt, amit megkerestem, idősebb szüleim vannak, mindketten nyugdíjasok, tehát nem is lehetek felelőtlen. Hamarosan talán szükség lesz arra a kis összegre, ami a számlámon van. Igazából csak annyira szeretnék kilyukadni, hogy manapság nem igazán lehet anélkül megélni, hogy valamiben nélkülöznél. Normális, hétköznapi embernek mindig hiánya lesz valamiből, ez van.
2013. aug. 25. 12:06
 23/38 anonim ***** válasza:
37%
Külföld!!
2014. nov. 22. 18:58
 24/38 anonim ***** válasza:
58%

Le leszek pontozva;)

Szepen felkel a nep es visszaszerzi az orszagat.

Ha nem akkor meg csitul.

2014. nov. 22. 21:35
 25/38 anonim ***** válasza:

Barátnőm húga pár éve eltartási szerződéssel jutott lakáshoz. Kapásból közjegyző csinálta a szerződést nem bízták simlis, hozzá nem értő ügyvédekre.

Ha jól emlékszem talán olyan 5-6 évig pesztrálták a nénit.

2014. nov. 22. 21:52
 26/38 anonim ***** válasza:
Mi a fundamenta segitségével fogunk hozzájutni ahhoz is ugy hogy egy 3 millios ház lesz .
2014. nov. 23. 15:33
 27/38 anonim ***** válasza:
0%
Én 18 éves korom óta dolgozom iskola mellett. Informatikát tanultam - nem érdekelt de ezert fizettek - és én házaltam a cégeknek hogy olcsón alkalmi Informatikai munkákat keresek. Valami apróságot mindenhol kellett csinálni. Az osztálytársaim azt mondták hogy ők nem cigánykodnak, de ez mindegy. Utána dolgoztam rendes munkahelyen, majd amikor rajottem hogy diploma nélkül nem lehet egy komoly fizetések,akkor 24 évesen - elmentem egyetemre. Világéletemben humán beállítottságú voltam, de mérnöknek tanulok. Akinek nincsenek lehetőségei az ne valogasson. Ezért fizetnek,et kell csinálni. Saját lakásban nem gondolkodom, ahol a munka oda koltozom. Annyi segítségem van, hogy otthon nem kell belefizetnem a rezsibe. De nekem is van diakhitelem.
2015. ápr. 5. 16:21
 28/38 anonim ***** válasza:
3 nyelvvel es diplomával a kezedben kapásból szerzek neked munkahelyet.
2015. ápr. 5. 16:22
 29/38 anonim ***** válasza:
74%
Egyszerű: tanulsz szakmát vagy szerzel diplomát, tanulsz nyelvet, kimész külföldre, és boldogan élsz.
2015. ápr. 5. 16:36
 30/38 anonim ***** válasza:
50%

Nekem az a véleményem és tapasztalatom is, hogy egy JÓ végzettséggel (legyen az szakma vagy diploma) az ember bármit elérhet a világon. Nagyon sokszor keveredek vitákba ilyen emberekkel, akik sírnak rínak, hogy állambácsi nem ad nekik munkát, nem fizeti helyettük a hitelt, pedig nekik 3 szakmájuk van. Előfordult, mikor kiderül,t hogy a 3 szakmából 1 érettségi, 1 manikűr egy pedig pedikűr. Egyszerűen nehezen hiszem el, hogy egy fogorvos, egy informatikus, egy ács, egy kőműves sehol nem kap munkát, pedig 24 órából 20-at munkakereséssel tölt. Ez nem igaz. Az pedig régóta nem titok, hogy egy filozófia, egy esztétika szakkal, kezdőtőke nélkül fodrász szakmával nem lehet mit kezdeni. Magyarország pedig az egyetlen hely, ahol INGYEN teljesen ingyen szerezhet az ember bármilyen szakmát, diplomát. Aki rossz anyagi helyzetben van és dolgoznia kell érettségi után, az válasszon olyan sulit, ahol ez belefér. De jó volna most már továbblépni a gulyáskommunizmusban hozzászokott minden ingyen van életstílusról és felnőni. Szokjatok hozzá, hogy nektek kell magatokról gondoskodni, nektek kell eldönteni, hogy milyen szakmát szeretnétek, nektek kell később munkát keresnetek és nektek kell elszámolnotok minden döntésetekkel, legyen az egy deviza hitel vagy egy nem létező végzettség. Nagyon sokan ugyanis semmiféle szakmával nem rendelkeznek, de azért munka az legyen Kérdem én: ha semmihez nem értesz, akkor mit akarsz csinálni?

És pillanatokon belül megtalálnak azok az emberek, akiknek 3 diplomájuk van és 5 nyelven beszélnek, de így sincs munkájuk, mert állambácsi nem ad.

2015. ápr. 5. 18:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!