Miért ilyen igazságtalan?
Figyelt kérdés
Öcsém minden nap rengeteget játszik a gépen.Counter Strike-ozik,ami ugye ilyen öldöklős játék.Tegnap pl egész nap nyomta,déltől este 7ig játszott.Anyumat megkértem hogy én este mehessek gépezni,akkor van fent mki msnen.Jó,anyum megengedte,aztán később bejött hogy fél órát gépezhetek.Na mondom köszi...Leültem fél 11kor hogy akkor picit gépezek.Anyum beviharzik 3negyed 11kor hogy azonnal kapcsoljam ki,mi az hogy gépezek...Hát hogy lehet valaki ilyen?Öcsém egy fél napot gépezik,nekem meg nem lehet,mert milyen sok áramot fogyaszt.pedig én tegnap főztem,3szor mosogattam,segítettem anyumnak...2009. okt. 30. 11:12
11/11 anonim válasza:
Hát anyukád tényleg igaságtalan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!