Max. Mennyit adnátok kölcsön családtagnak?
Figyelt kérdés
2013. aug. 23. 23:01
21/28 anonim válasza:
Szülőnek, testvérnek bármennyit. De a többieknek én sem adnék.
22/28 anonim válasza:
Rokonnak, barátnak soha, semennyit. Az ilyen kölcsön ügyletből igen nagy valószínűséggel csak harag lesz.
Szülőnek testvérnek meg nem kölcsön adok, hanem odaadok. Ha visszafizetik örülök, ha nem, az sem baj.
23/28 anonim válasza:
16os ,hogy lehet ilyen adósságot összeszedni ?
24/28 anonim válasza:
Attól függ. Pl szüleimnek bármennyit, vagy unokatesómnak is mert tudom,hogy visszaadnák. Feltéve ha nekem nem kell! Ha otthon zsíroskenyeret kell ennem egy hónapig,hogy ő megvehesse a kocsiját akkor nyilván nem adom oda!
25/28 anonim válasza:
max egy 50est. most speciel élő példát mondok, mert ennyit adok kölcsön öcsémnek. nem hiányzik annyira az a pénz, hogy zsíroskenyeret kelljen ennünk, majd szép lassan megadják.
tudom, h fontos dologra kell a pénz, és azt is, h lesz miből visszaadni, csak momentán nincs ennyi pénzük egyben.
26/28 anonim válasza:
23 Egyetlen rossz döntéssel simán. Mondjuk pl. egy CHF hitellel a nyakban.
27/28 anonim válasza:
Semennyit. Pontosabban: mivel párszor megégettem magam a kedves családtagokkal, nagyon-nagyon csúnyán, ezért ma már egy petákot sem, semmire. Én sem kérek, ő se kérjen.
28/28 anonim válasza:
Max egy 20-ast, annál többet soha senkinek. Még szülőknek sem, mert tudom, hogy nem adnák vissza és itt nem csak arról van szó, hogy nem tudnák (nem állnak fényesen), de megnyílik a bicska a zsebedben amikor felhív,hogy ennyit meg annyit adtak mamának, meg tesóméknak miközben nekem évek óta elég nagy összeggel tartoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!