Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » "Nincs kedvem szeretkezni egy...

"Nincs kedvem szeretkezni egy tehénnel. " Ha a párod ezt mondaná neked, mit szolnál?

Figyelt kérdés
Az igazsághoz tartozik, hogy tényleg dagi vagyok. A kérdés nem is az, hogy le kellene-e fogynom vagy sem. Hanem az lenne, hogy a férjed, aki állítolag egyébként szeret, létezik, hogy ilyet mondjon? Úgy, hogy szeret? Hogyan egyeztethető össze ez a két dolog? Ilyen kijelentés után menthető még egy kapcsolat? Szex kb 3 havonta van, ami nekem is, és szerintem neki is kevés.
2013. aug. 23. 19:16
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
9%

Én nem haragudnék a férjemre, bocsánatot kérnék tőle, amiért még nem fogytam le, szégyenkeznék miatta.

Megpróbálnám kiengesztelni valahogy a fogyáson túl.

2013. aug. 24. 14:30
 52/56 anonim ***** válasza:
na ezért nem tartanak mostanság sokáig a házasságok/kapcsolatok...
2013. aug. 24. 16:14
 53/56 anonim ***** válasza:
17%
És amúgy hol tartotok most? Mit tettél, hisztiztél vagy bocsánatot kértél?
2013. aug. 24. 16:20
 54/56 anonim ***** válasza:
51 Akkor lenne igazad, ha a fazon szívvel-lélekkel a csaj mellett állna, és segítené. Akkor igazad lenne.
2013. aug. 24. 16:26
 55/56 anonim ***** válasza:
12%
Ugy b@$znam ki, v lepnek le, vagy kezdenek agyalni hogyan tovabb, mint a sicc! Ha meg elegedetlen vagy a sulyoddal, nem artana tenni erte, es megmutatni neki h mi a palya!
2013. aug. 24. 16:54
 56/56 anonim válasza:
53%

Ha ilyeneket mondana, már nem lenne a párom. 💁

Rajtam is van felesleg, undorodom a hájamtól, de a párom imádja hál'istennek.

Mert hát, azért vagyunk együtt mert úgy imádjuk egymást, ahogy vagyunk, utolsó porcikát is.. 👼

2018. aug. 13. 02:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!