Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » "Nincs kedvem szeretkezni egy...

"Nincs kedvem szeretkezni egy tehénnel. " Ha a párod ezt mondaná neked, mit szolnál?

Figyelt kérdés
Az igazsághoz tartozik, hogy tényleg dagi vagyok. A kérdés nem is az, hogy le kellene-e fogynom vagy sem. Hanem az lenne, hogy a férjed, aki állítolag egyébként szeret, létezik, hogy ilyet mondjon? Úgy, hogy szeret? Hogyan egyeztethető össze ez a két dolog? Ilyen kijelentés után menthető még egy kapcsolat? Szex kb 3 havonta van, ami nekem is, és szerintem neki is kevés.
2013. aug. 23. 19:16
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
82%
Nyilvánvalóan azért csak harom havonta, utolsó, mert a férje nem izgul fel a látványára....
2013. aug. 23. 19:41
 12/56 anonim ***** válasza:
50%

Én azt gondolom, hogy aki szeret valakit, az fogadja el a másikat olyannak, amilyen. És ha igazán szereti, akkor ez nem nehéz.

A másik, ha valami nem tetszik a páromon, azt normálisan is el lehet mondani úgy, hogy ne sértsük meg a másikat. Mert lehet hogy betegség, lehet hogy gyógyszerek, lehet hogy túl sok evészet miatt hízott el a másik, de ezt meg lehet mondani normálisan is.

És akkor te is úgy veszed fel, hogy hát igazad van drágám, elmegyek futni, változtatok az étrenden, egészségesen élek, stb.

2013. aug. 23. 19:42
 13/56 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem nem menthető, és jobban is jársz. A párod bunkó, ez nem őszinteség, hanem bunkóság. Ha szeretne, akkro megválogatná a szavait és nem így tálalná, hogy nem tetszik neki az alkatod. Az is eléd beszédes, hogy nincs szex. Én biztos nem maradnék egy ilyen pasi mellett.
2013. aug. 23. 19:43
 14/56 A kérdező kommentje:
Amikor megismerkedtünk, duci voltam, aztán nagyon lefogytam, majd a terhességem alatt az egész visszajött, és úgy maradtam. Évek ota mondja, hogy fogyjak le. Igaza is van. A kérdés az, hogy ha eljut egy kapcsolat idáig, hogyan lehet még megmenteni? Hogyan ne gondoljak arra, hogy ilyen szörnyű stílusban előadott kritizálás már nem menthető semmivel? Ha mégis van szex, hogyan ne gondoljak arra, hogy gusztustalannak talál vsz? Menteném a menthetőt, de vajon érdemes még? Visszafordíthato innen még bármi?
2013. aug. 23. 19:47
 15/56 anonim ***** válasza:
91%
Az a baj, hogy az oszinteseg, csak akkor hatekony, ha kello intelligenciaval parosul. Itt ez nem valosult meg. A szexualis elhidegulesrol, es a kapcsolat kihuleserol persze te is tehetsz, de attol meg a kijelentes primitiv. Mas a helyzet, ha o is kover, vagy, ha mar eleve igy ismert meg. Ugy meg rosszabb.
2013. aug. 23. 19:48
 16/56 anonim ***** válasza:
71%

Maga a beszólás iszonyatosan tapintatlan, egyetlen esetben tudnám ezt elnézni. Mondjuk ha például évek óta együtt vagytok és a megismerkedésetek idején még nem voltál dagi. Aztán elkezdtél hízni, ő felhívta rá a figyelmedet, hogy ez neki nem tetszik, te pedig továbbra is elhagytad magad. Emiatt lassan megritkultak az együttlétek és végül elhidegültetek egymástól.

Ebben az esetben érthetőnek gondolnám a párod fellépését, de a megjegyzése tényleg nagyon bántó lehetett, megértem hogy fájt!

Hidd el, tapasztalatból írom, hiszen volt egy hosszú kapcsolatom és közben egy nagyon rossz időszak az életemben és nagyon elhagytam magam, húsz kilót híztam. Az akkori párom iszonyatos megjegyzéseket tett rám, folyton a lelkembe gázolt. A maradék önbecsülésemet is eltiporta a "dagadt disznó" és a "ne zabáljál, mert már így is undorító vagy" beszólásokkal. A furcsa az, hogy az együtt töltött tíz év alatt nem bírtam lefogyni. Aztán más miatt ugyan, de szétmentünk. A jelenlegi párom első pillanattól istennőként bánt velem és egyre inkább kezdtem magam jól érezni a bőrömben. Nem mondta egy szóval sem, hogy fogyjak le, azt mondta, így szeretett belém. Mégis úgy éreztem, ez a férfi egy kincs és megérdemelné, hogy csinos barátnője legyen. Elkezdtem edzeni és életmódot váltottam (nem fogyókúra, életmódváltás!). A kilók olvadnak rólam és a párom jobban imád, mint valaha. Ezzel csak arra akartam rávilágítani, hogy a jelenlegi párod stílusának köszönhetően nem motiválva vagy a fogyás felé, hanem tönkreteszi a csepp önbizalmadat is.

Ha van kérdésed, nyugodtan írj privátot!

És ne hagyd, hogy így beszéljen veled, elvégre gondolom ő sem egy Adonisz!

32/N

2013. aug. 23. 19:50
 17/56 anonim ***** válasza:
80%

A saját egészséged és önbizalmad érdekében kezdj el egészségesen táplálkozni és mozogni, akkor lemennek a kilók és az idő majd eldönti, hogy a párod változik-e a modora terén vagy sem.

Én már kaptam ettől durvább dolgokat is a férjemtől, amit aztán belátott, hogy nem kellett volna mondania és megbeszéltük. Mert ne 1 beszólás vagy cselekedet alapján nézd a másikat, hanem az egészét. A pozitív dolgokat is. Mert azért így 1 mondás alapján nem lehet senkit leelemezni, hogy milyen ember. Ez bunkó beszólás volt, tény, de alapjában véve nem biztos, hogy rossz ember, ezt neked kell eldönteni.

2013. aug. 23. 19:51
 18/56 anonim ***** válasza:
50%

Arra még nem gondoltál, hogy esetleg lefogysz?

Vagy a sok disznóhoz hasonlóan Te is azt a tudatállapotot hazudod be magadnak, hogy Te így is csinos és vonzó nő vagy?

2013. aug. 23. 19:51
 19/56 anonim ***** válasza:
73%

"Évek ota mondja, hogy fogyjak le. Igaza is van."

Akkor lehet egyszerűen le kéne fogyni, és egy csapásra minden probléma megoldódna (megoldódott volna).

Jobb lesz az egészséged, jobban fogod érezni magad, több lesz a szex, és a párod is boldog lesz.

Ha nem akarsz/tudsz lefogyni, akkor ez a kapcsolat eléggé menthetetlennek tűnik.

Ő már évek óta mondja, hogy fogyj már le, de te nem, így nem szexel veled, és letehénez. Nem elegáns, de nagyon is érthető a részéről.

2013. aug. 23. 19:53
 20/56 anonim ***** válasza:
41%
Itt a párod részéről szerelemnek és tiszteletnek nyoma sincs,akár duci vagy,akár nem.Kétszer meggondolnám,szóba állok-e vele ezek után.Ugyanis aki valakit szeret,az nem beszél így a másikkal.Másfelől iszonyú nagy tuskót sikerült kifognod.
2013. aug. 23. 19:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!