Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » "Nincs kedvem szeretkezni egy...

"Nincs kedvem szeretkezni egy tehénnel. " Ha a párod ezt mondaná neked, mit szolnál?

Figyelt kérdés
Az igazsághoz tartozik, hogy tényleg dagi vagyok. A kérdés nem is az, hogy le kellene-e fogynom vagy sem. Hanem az lenne, hogy a férjed, aki állítolag egyébként szeret, létezik, hogy ilyet mondjon? Úgy, hogy szeret? Hogyan egyeztethető össze ez a két dolog? Ilyen kijelentés után menthető még egy kapcsolat? Szex kb 3 havonta van, ami nekem is, és szerintem neki is kevés.
2013. aug. 23. 19:16
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
78%
Nekem az a fura, hogy az eleve meg sem fordul a fejedben, hogy lefogyj. Kifejezte a véleményét, még ha bunkón is. Jó, nyilván nekem sem esne jól, ha így beszélne rólam, de akkor azon gondolkodnék, miként adhatnám le a feleslegem, nem pedig hisztiznék a kijelentésen.
2013. aug. 23. 19:55
 22/56 anonim ***** válasza:
86%

Jó, tegyük fel, nem menthető a kapcsolat... Mit csinálsz?

Nyilván egy ilyen kapcsolat után az önértékelésed a nullán lenne. Választhatnál: lefogysz vagy maradsz kövér, és a nulla önbizalmaddal párosulva egyedül maradnál (Igen, dundinak is lehet párja, ha van kisugárzása!)

Ha lefogsz: utána megint ismerkedsz? Aztán megint ha meghízol, kezdődik elölről a probléma?

Nagyon sok nő csak akkor fogy, miután már leléptek mellőle. Addig nem jut eszedbe...

Kérdem én: ér neked annyit a kapcsolat, ha éveken át mondta, fogyj le, de te cs*sztél bele? Akkor ki az, akinek nem ér annyit a kapcsolat, hogy a másikért erőt vegyen magán és fogyjon?

Mit gondolsz, miben segítene az, ha szétmentek?

2013. aug. 23. 19:58
 23/56 anonim ***** válasza:
63%
Nekem még egyetlen ffi nem mondta ezt. Pedig most van rajtam ás ennek ellenére kajtat örökké.
2013. aug. 23. 20:03
 24/56 anonim ***** válasza:
70%
Nálatok valami más probléma is lehet és nem kicsi.
2013. aug. 23. 20:05
 25/56 anonim ***** válasza:
67%

Nem vagyunk egyformák. Az én párom 20 kilót hízott mióta megismerkedtünk és én imádom, irtó szexinek találom, soha nem bántanám meg ilyen bunkó módon.

A te párod úgy látszik más típus. Nem tudom, milyen környezetben hangzott el ez a kijelentés, de így szimplán ez parasztság. A férjed elég alacsony szinten állhat intelligencia, pláne érzelmi intelligencia terén.

A fogyásra ösztönözni sokféleképpen lehet, de a "nincs kedvem szeretkezni egy tehénnel", nem éppen a legmegfelelőbb módszer.

Ráadásul te akkor is duci voltál, mikor megismerkedtetek. Akkor meg miért téged választott, ha ez ennyire zavarta, miért nem egy karcsú nőt? Ezt nem tudom megérteni.

Az még valahol érthető is lenne, ha egy sportos, vékony nő nagyon elhagyja magát és a párja szóvá teszi, de ha valaki ducit választott, akkor miért kezdi egy idő után piszkálni?

Több lehetőség is van, hogy mi legyen ezek után: vele maradsz, viseled az idióta beszólásait és lefogysz,

nem maradsz vele és keresel olyat, aki elfogad olyannak, amilyen vagy

nem maradsz vele, lefogysz és keresel valami normális pasit. Vannak ám ilyenek is a világon, nemcsak kretének.

2013. aug. 23. 20:05
 26/56 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem kérdező, te kicsit csúsztatsz. Nem gondolom, hogy ültetek a kanapén, olvasgattatok és hirtelen ezt vágta a fejedhez. Alighanem csesztetted, hogy miért csak ritkán van szex, ő először szabódott, majd a kitartó kérdezősködés hatására megtört és megindokolta. Ettől még bőven szerethet, egy kifejezés, egy mondat nem mérvadó. Nyilván szeret, hisz ki tudja mióta kitart melletted, pedig a karcsú nőket preferálja. Te szereted őt annyira, hogy lemondj az édességekről és tornázz naponta 40 percet..?
2013. aug. 23. 20:07
 27/56 anonim ***** válasza:
31%
Ki a bánat pontoz le mindenkit állandóan?
2013. aug. 23. 20:07
 28/56 anonim ***** válasza:
27%

"Te szereted őt annyira, hogy lemondj az édességekről és tornázz naponta 40 percet..?"

Csakhogy ennyitől nem fog lefogyni, ne tódítsunk itt szegénynek, mert a végén még elhiszi. :) Azért többet kell tenni.

2013. aug. 23. 20:09
 29/56 anonim ***** válasza:
62%
Kevés szénhidrát, sok mozgás.
2013. aug. 23. 20:13
 30/56 anonim ***** válasza:
79%
Azt írtad már hogy régebb óta mondja és igaza is van, akkor nem kéne felháborodni és gondolom a beszélgetés se ennyi volt, hogy haza ment és ezt eléd böfögte. Talán rá kéne jönnöd, hogy tenni is kell a dolgokért, nem csak úgy működnek maguktól. Az hogy felzabáltál magadra jó pár kilót és azóta is tartod szépen ezt a teljesítményt, ez egyedül a te hibád, de jó hogy kihat a házasságodra és nem csak arra, hanem az egészségedre is. Ha azt akarod, hogy a kapcsolatod is megromoljon és a gyerek se akarja majd hogy az osztálytársai előtt megjelenj, akkor tegyél is ellene. Menj oda a férjedhez, mondd el neki, hogy ez rosszul esett neked, de szembesültél azzal a dologgal, ami van és szeretnél lefogyni kettőtökért. Vagyis ezt akkor mondd, ha tényleg így is gondolod.
2013. aug. 23. 20:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!